in

Alte 5 miscari pentru o burtica plata si sexy

Atunci cand am prezentat primele 5 miscari pentru o burtica plata, am spus ca vor mai urma inca 5 exercitii pentru o burtica plata si sexy la fete.

Asadar, fara alte introduceri, trecem la o incalzire si intram direct in paine. Avem asadar, 5 miscari pentru un abdomen plat si sexy.

Exercitiul 1. Planking lateral cu rotirea genunchiului. In cele ce urmeaza voi incerca sa explic un exercitiu care pare complicat, insa este cat se poate de simplu si folositor. In primul rand, vezi poza de mai jos.Nu ati inteles mare lucru, asa-i? Pai sa va explic… Te asezi pe laterala, sprijinita pe antebratul drept, in timp ce mana stanga este intinsa drept spre tavan. Indoi genunchiul drept, dar pastrezi piciorul stang itins, putin ridicat de la sol, dar cu talpa pe podea. Acum, cu genunchiul indoit incerci sa iti aduci partea interioara a piciorului indoit spre soldul stang. Apoi iti indrepti genunchiul drept spre tavan, printr-o miscare circulara. Pe scurt dezenezi niste cerculete cu genunchiul drept. Incerci sa executi 10 astfel de cercuri, apoi treci la cealalta parte.

Daca ti se pare prea greu, ridici doar genunchiul si mentii pozitia cat poti de mult, fara a desena respectivele cerculete.

Exercitiul 2. U din sezut. Urmareste poza de mai jos.

Exercitiul este unul destul de simplut. Te asezi in fund, cu fata spre genunchiii indoiti. Iti sprijini ambele maini pe podea imediat langa solduri. Incepi sa te lasi pe spate, indoi coatele pana ajungi cu ele pe podea, timp in care departezi picioarele fata de corp, desenezi o litera “U” cu genunchii. Ajunsa in punctul final mentii cateva secunde pozitia, revii la cea initiala si repeti miscarea. Faci in total 20 de repetari!

Exercitiul 3. Sarituri cu coasa (imaginara). Ciudatel nume, nu? Vezi poza de mai jos, dupa care citeste explicatiile.

E simnplu: stai cu picioarele apropiate, mainile la piept incrucisate. Iti aduci mainile incrucisate spre umarul drept, indoi din coate, evident. Executi o saritura, timp in care departezi picioarele ca sa aterizezi in genoflexiune – impinsa in spate, iar mainile le muti spre soldul stang printr-o miscare asemanatoare cosirii/secerisului. Executi iar o saritura pentru a reveni la pozitia initiala si cu mainile si cu picioarele. Asta e o repetare. Executi 10 repetari pe stanga si 10 pe dreapta.

Exercitiul 4. Cioplirea la genunchi. Urmareste poza de mai jos, apoi citeste detaliile.

Cum se executa? Stai cu picioarele usor departate, talpa dreapta lipita de podea, iar piciorul stang scos usor spre exterior, cu varful infipt in podea. Mainile incrucisate duse la umarul drept. Indoi piciorul drept si il indrepti in sus si in cruce, spre umarul drept, timp in care muti mainile incrucisate printr-o miscare asemanatoare lovirii cu toporul, inspre soldul stang. Te intorci la pozitia initiala si consideri ca ai executat o repetare. Faci 10 repetari pe stanga si 10 pe dreapta.

Exercitiul 5. Abdomene ridicate. Vezi poza de mai jos.

Te asezi culcata pe spate cu genunchiul drept indoit, talpa lipita de podea, stangul intins. Bratul drept indreptat spre tavan, bratul stang intins pe langa corp. Te indoi de la jumatate ca si cand executi clasicele crunch-uri, doar ca te indoi maxim. In timpul asta bratul drept va fi indreptat spre tavan, deasupra umarului, iar stangul va fi intins in fata ta. Mentii pozitia cateva secunde, dupa care revii la cea initiala si repeti miscarea. Executi 15 repetari pe o parte, 15 pe cealalta.

Daca te simti in stare poti sa tii in bratul ridicat si o gantera usoara.

ATENTIE! Inainte de a incepe antrenamentul trebuie sa te incalzesi. Circuitul se executa complet, fiecare exercitiu, de la primul la ultimul. Pauza intre exercitii cat de scurta posibila. Pentru cele mai avansate si mai puternice dintre voi, recomand sa legati acest circuit de primul, practic sa executati 10 exercitii intr-un circuit. Executate corect, aceste exercitii sunt excelente pentru cardio si pentru slabit/intarit muschii medieni: abdomen,fese, talie, solduri – u know. Executate in mod constant aceste exercitii te vor ajuta sa ai o burtica plata si sexy, exact asa cum ne place :P.

Daca ai intrebari le astept in comentarii sau pe pagina sportiva de facebook.

Spor si bafta!
sursa foto.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Hai la baschet!

    Cristina Bazavan la primul workshop Blogoree