in

Antrenament de dimineață

Pe pagina de facebook am început de ceva timp să postez în fiecare dimineață a săptămânii, cate un antrenament scurt, pe care îl poți face acasă, fără echipament și care îți ia foarte puțin timp, numai bun să începi ziua cu energie!

Dar pentru că nu toți care îmi citesc blogul mă urmăresc și pe facebook, și pentru că facebook oricum nu afișează tuturor postările mele matinale, m-am gândit că nu ar strica să postez și aici.

Așadar, în fiecare dimineață vei avea un mic antrenament de făcut! ATENȚIE: Nu uita de încălzire! Dacă ai timp, poți face la final și un ușor stretching!

Succes!

vineri

Antrenament de dimineață:

2 minute low kick dreapta
2 minute high kick dreapta
3 minute uppercut dreapta
3 minute croșeu dreapta

2 minute low kick stânga
2 minute high kick stânga
3 minute uppercut stânga
3 minute croșeu stânga

Repetă totul de 5 ori!

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă. De asemenea, dacă te interesează provocările fitness-wellness, le găsești pe toate AICI.

Toate bune, spor(t) în toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

7 Comments

Leave a Reply
  1. Buna Valentin ma numesc Flavia am 31 de ani 1.60m si 54 de kg. . . Nu prea am practicat sport pana acum decat din cand in cand putina sala si yoga. . . As vrea sa slabesc putin si sa cresc in masa musculara. . . Cum nu am avut niciodata un antrenator nu prea stiu cu se sa incep. . . Vreau sa ma duc la sala dar nu stiu cu ce sa incep. . . Si ce proteine mi-ar trebui? . . . Din pacate nu stau in romania asta fiind singurul meu mod de a te contacta. . . Mi-ar prinde bine niste sfaturi de la un profesionist. . . Iti multsumesc mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Antrenament de dimineață

At what hour do we eat, if we want to lose weight?