in ,

Antrenament de dimineață

Pe pagina de facebook am început de ceva timp să postez în fiecare dimineață a săptămânii, cate un antrenament scurt, pe care îl poți face acasă, fără echipament și care îți ia foarte puțin timp, numai bun să începi ziua cu energie!

Dar pentru că nu toți care îmi citesc blogul mă urmăresc și pe facebook, și pentru că facebook oricum nu afișează tuturor postările mele matinale, m-am gândit că nu ar strica să postez și aici.

Așadar, în fiecare dimineață vei avea un mic antrenament de făcut! ATENȚIE: Nu uita de încălzire! Dacă ai timp, poți face la final și un ușor stretching!

Succes!

luni

Antrenament de dimineață:

20 secunde jumping jacks / 10 secunde pauză X 8 repetări

10 flotări / 20 genuflexiuni / 30 abdomene X 5 repetări

Repetă totul de 3 ori!

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă. De asemenea, dacă te interesează provocările fitness-wellness, le găsești pe toate AICI.

Toate bune, spor(t) în toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply
  1. Am facut antrenamentul. Mi se par f misto, dar pentru cineva care nu e in forma, sau care trage la sala si nu face alte tipuri de efort mi se pare destul de hardcore :D. Chiar mi-a placut!!! Eram obosit la sfarsit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rețetele săptămânii

Antrenament de dimineață