in ,

Bucharest International Marathon: record personal

A trecut si asta! A fost pentru mine personal neasteptat de bine! Bucharest International Marathon 2011 – timp neoficial: 10,548 km alergati in aproximativ 50 minute pe o ploaie futacioasa rau, una care te macina pe toate caile. Eu nu am alergat de cand ma stiu atatia kilometri :D. Recordul meu de km a fost 5 :-).

Am alergat 5 km la Triathlon Challenge Mamaia 2011, am alergat 5km la Crosul Societatii Civile si 4 km la Crosul Petrom… Timpii au oscilat in functie de cum m-am simtit in ziua alergarii si de cat m-am pregatit pentru eveniment. Totusi azi, am bagat Maraton Stafeta la Bucharest International Marathon 2011: impreuna cu Mihai Teodorescu, Florea Cristian si Bogdan Antohe am format echipa Smart Atletic Bloggers. Fiecare dintre noi a scos un timp bunicel, undeva in jurul la 50 de minute. Mihai s-a cronometrat si a scos 46,22 (parca), eu si Cristi nu ne-am cronometrat, am scos undeva la 50, Bogdan s-a cronometrat si a scos 52 virgula ceva (parca). Oricum asteptam timpii oficiali :D.

Una peste alta a fost un eveniment excelent si foarte bine organizat. Nu am nimic de reprosat organizatorilor, poate doar faptul ca nu au oprit ploaia :P si ca intoarcerile erau foarte bruste – evident ca astea nu sunt motive de reprosat, care si daca ar fi s-au sters prin faptul ca a existat organizare excelenta, chiar cu loc unde sa iti lasi obiectele personale :>.

Desi a fost frig si urat, atmosfera a fost senzationala, multi participanti, de toate varstele, inclusiv prietenul nostru de la Triatlon – acel nigerian venit pentru caritate si show. Ah si sa nu il uitam pe Papen care s-a bagat la cursa populara si a scos un timp bunicel ;).

Deci, concluzia e ca anul 2011 a fost unul in alergare pentru mine :)).

Cum am zis, repet: faceti ma sport ca e bine! Orice sport e excelent si trebuie sa fie inclus in obiceiurile sanatoase ale tuturor!

Sportivii mei de pe facebook stiu asta :-)

P.S. (later update): asta e traseul pe care am alergat (ma tot uit si nu imi vine sa cred WOW!) si conform primelor statistici cica Smart Atletic Bloggers Team a iesit pe locul 8 – ceea ce ar fi fabulos, tinand cont ca noi speram sa fim in prima jumatate (muuult mai la urma).

update2: printscreen cu clasamentul si timpul real. Locul 9 (8) din 185 – WOW! Inca asteptam timpii individuali + poze :D.

update 3: timpii individuali*… Asteptam si ceva poze :P.

* +/- ~ 1 minut pierdut cu predarea/preluarea stafetei, deci in cazul meu sunt 50 minute, cum am spus imediat dupa finish :D.

Colegii pot descarca diploma de aici: ATESTAT DE PARTICIPARE LA BUCHAREST INTERNATIONAL MARATHON

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

24 Comments

Leave a Reply
    • :). Sa speram ca va fi totul bine si ne vom putea antrena cum trebuie. Oricum neasteptat de bun rezultatul, mai ales pentru mine care sunt amator in alergat :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Obiceiuri Sanatoase

Suntem DESPERADOS sau nu mai PARTY WILD?