in

Concurs cu bani CASH: Hair-Transplant-Turkey.org ofera 3 premii in valoare de 50 EUR!

Sunt sigur ca stiti deja ca un par sanatos este unul dintre principalele semne ca organismul functioneaza cum trebuie si primeste toata ingrijirea de care are nevoie. Cu totii ne dorim un par puternic, stralucitor si des, insa din pacate foarte multi dintre noi nu reusesc sa il obtina. Probabil si voi v-ati confruntat cu probleme de cadere a parului si, desi ati incercat sa le remediati prin diferite metode, rezultatele au intarziat sa apara.

VESTEA BUNA ESTE CA AM UN CONCURS MISTO PENTRU VOI. CITITI IN CONTINUARE PENTRU A AFLA DETALII.

Din pacate, exista numerosi factori care duc la degradarea podoabei capilare (alimentatia necorespunzatoare, lipsa somnului, poluarea aerului, stresul, problemele de sanatate, s.a.m.d), iar produsele care promit minuni peste noapte nu ofera rezultatele dorite. Trebuie sa intelegem ca, in primul rand, felul in care arata parul nostru reflecta starea interioara a organismului. Celulele care alcatuiesc fiecare fir de par necesita un flux continuu de substante nutritive importante, iar atunci cand acestea lipsesc, incepe un lung sir de neplaceri: varfurile sunt despicate, parul devine lipsit de stralucire, uscat si intr-un final incepe sa cada.

Vestea buna este ca o alimentatie echilibrata, care sa ofere corpului aportul necesar de nutrienti cheie, poate imbunatati substantial calitatea podoabei capilare. Asigurati-va ca introduceti in dieta voastra suficiente proteine, minerale si vitamine, pentru a avea un par puternic.

Proteinele sunt esentiale pentru sanatatea parului, asadar ele nu trebuie sa lipseasca din alimentatia zilnica. Lipsa acestora duce la fire despicate, uscate si lipsite de viata. O dieta saraca in proteine poate duce chiar si la pierderea parului. Consumati suficienta carne de pui, curcan, peste, produse lactate si oua, insa nu ignorati nici proteinele din sursa vegetala. Pe acestea le gasiti in numeroase legume si fructe cu coaja lemnoasa.

Fierul este un mineral extrem de important atunci cand vine vorba de podoaba capilara si felul in care aceasta arata. Deficientele de fier din organism reprezinta principala cauza a caderii parului. Cand nivelurile de feritina serica scad sub un anumit prag este posibil sa aveti anemie. Aceasta perturba alimentarea cu nutrienti a foliculilor de par, afectand ciclurile de crestere a parului. Fierul se gaseste din plin in carne rosie, carne de pui si peste, linte, spanac, broccoli si alte legume verzi.

Vitamina C ajusta la absorbtia fierului in organism, asadar nu trebuie sa lipseasca din dieta voastra daca vreti sa preveniti caderea parului. Totodata aceasta este si un antioxidant puternic. O gasiti in fructe citrice, fructe de padure, cartofi dulci, ardei gras.

Vitamina A si vitamina E. Probabil ati vazut deja ca multe produse de ingrijire a parului contin aceste doua vitamine foarte importante. Vitamina A ajuta corpul sa produca sebum, acesta actionand ca un balsam natural asupra scalpului si a firelor de par. Fara sebum am avea un scalp iritat si un par foarte uscat. Vitamina E protejeaza podoaba capilara de efectele nocive ale razelor solare. Consumati cat mai multe legume si fructe de culoare galbena si portocalie, dar si o varietate cat mai mare de fructe cu coaja lemnoasa.

Pentru protectia scalpului aveti nevoie si de zinc si seleniu, doua minerale care contribuie la prevenirea caderii parului si ajuta la refacerea acestuia. Consumati cereale integrale, oua si carne de vita.

Tratamentele naturiste pot fi o solutie, insa de cele mai multe ori acestea nu sunt suficient de puternice pentru a oferi rezultate atunci cand raul a fost deja facut. Desigur, puteti preveni caderea parului utilizand in mod regulat masti si tratamente din ingrediente naturale, insa daca deja va confruntati cu o cadere masiva, este bine sa apelati la profesionisti. Pe Hair-Transplant-Turkey.org gasiti o multime de informatii interesante despre procedurile de transplant de par din Turcia. Aceasta poate fi varianta potrivita pentru unii dintre voi, cea care va va oferi din nou incredere si va va face sa aratati asa cum va doriti.

Tot mai multe persoane aleg varianta transplantului de par in Turcia, pentru ca aceasta are multe avantaje:

–  este o piata mult mai dezvoltata, drept urmare exista doctori specialisti cu mai multa experienta in transplantul de par;

– in clinicile de acolo se utilizeaza o tehnica moderna cu un grad de eficienta foarte crescut – FUE (follicular unit extraction); 

– echipamentele folosite sunt foarte performante, asigurand o precizie mai mare de transplantarea firelor de par;

  • preturile sunt mult mai mici in Turcia fata de cele din alte tari.

Puteti afla mai multe informatii chiar de pe site-ul acestora, vedeti exact ce presupune aceasta tehnica moderna (FUE) si cum functioneaza.

Am spus ca este vorba de un concurs, asadar, iata detaliile: Hair-Transplant-Turkey.org ofera trei premii in valoare de 50 Euro fiecare. Trebuie doar sa urmezi cativa pasi simpli:

1. Distribuie postarea mea (in care anunt concursul – adica asta: https://www.facebook.com/Bosioc.Valentin/posts/1724207960975201 ) in mod public pe profilul tau de Facebook cu link-ul http://www.hair-transplant-turkey.org/ si hashtag-ul: #hairtransplantinturkey; (mentioneaza ca participi la concursul de la Valentin Bosioc)

2. Completeaza formularul de inscriere in concurs disponibil pe http://www.hair-transplant-turkey.org/. (va rugam sa dati scroll)

Termeni si Conditii

1. Perioada concursului este din 05.02.2018 pana in 20.02.2018. Castigatorii vor fi extrasi prin random.org si vor fi anuntati pe pagina de Facebook Hair Transplant In Turkey in 21.02.2018.

2. Premiile sunt oferite in bani, fiecare castigator va primi 50 Euro fie prin Paypal, fie prin transfer bancar.

3. Pentru a participa la concurs, trebuie sa respectati cele 2 conditii scrise mai sus.

4. Va rugam sa completati formularul de inscriere in concurs disponibil aici (http://www.hair-transplant-turkey.org/) cu datele personale reale, astfel incat sa puteti intra in posesia premiului.

SUCCES!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ketogenic Diets and Their Rapid Weight Loss Effects

Contact Lenses Vs. Glasses: What To Consider Before Deciding