in

Chin Min Balsam – pentru dureri musculare și articulare

Cei care mă urmăresc, știu că am luat o pauză de la antrenamente de 2 luni, forțat de împrejurări, uele fericite, altele mai puțin fericite. Vreau să îți spun că abia aștept să mă reapuc de treabă (am planuri mari pentru anul ăsta).

Una din împrejurările mai puțin fericite: accidentarea la o mână. Cu toate astea, m-a ajutat la refacere un balsam despre care vreau să îți povestesc pe scurt.

Chin Min Balsam ajută la refacerea mobilității articulare și a forței musculare după suprasolicitarea sistemului locomotor, calmând durerile și tensiunile musculare.

Circulația sângelui este intensificată, iar prin aceasta se generează un flux de energie care se va transmite prin sistemul de meridiane, către mușchii afectați.

Mentolul, are efect tonic și înlătură disconfortul, în timp ce menta chinezească elimină tensiunile musculare.

Folosiți balsamul prin masarea zonelor afectate cu mișcări circulare, ușoare, folosind o mică cantitate de produs. Uleiurile de eucalipt, scorțișoară și cuisoare întregesc rețeta acestui balsam.

Datorita efectului de încălzire locală pe care îl generează, sunt tratate durerile și tensiunile musculare sau întinderile apărute ca urmare a unor ușoare accidentări. La aplicare, senzația este una de rece, după care zona se încălzește și efectul analgezic apare rapid.

chin-min-balsam-58-edit-250

Prețul este unul accesibil, așa că vă recomand să îl încercați.

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă. De asemenea, dacă te interesează provocările fitness-wellness, le găsești pe toate AICI.

Toate bune, spor(t) în toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 mișcări să te menții în formă în timpul zilei

Desert rapid, delicios și răcoros