in ,

Cum să îți crești masa musculară cu bani puțini!

 

Află cum să îți crești masa musculară cu bani puțini!

 

Cine nu își dorește un corp frumos și armonios? Cine nu vrea asta acum? Dacă ar fi posibil, poate chiar să nu facem nimic și să ne trezim peste noapte cu un corp musculos și arătos :)).

 

Sunt câteva variante… fie muncești pentru corpul ăla, fie plătești pentru el…

 

Hai să discutăm puțin despre cum să îți crești masa musculară cu bani puțini. Toată lumea știe că nutriția e importantă și că mâncatul sănătos și echilibrat este cheia unui corp sănătos și frumos. Sigur, combinat cu antrenamente făcute așa cum trebuie, odihna să fie la locul ei și așa mai departe…

Vreau să vorbim astăzi puțin despre cum să mâncăm cu bani puțini, ca să creștem masa musculară. Nu e chiar așa de scump să mănânci sănătos, dacă știi unde să cauți și cum să îți planifici totul…

 

Orientează-te spre piețe, spre alimentele de sezon, eventual spre alimente (fructe/legume) înghețate, caută variantele optime pentru alimente bogate în proteină. Cu puțină organizare poți să îți atingi obiectivul și necesarul caloric, fără să fie nevoie să spargi pușculița pentru asta.

 

Îți las mai jos doar câteva idei despre cum să îți crești masa musculară cu bani puțini.

 

A) Cumpără proteină ieftină – și aici nu mă refer la suplimente, nu mă refer la prafurile mizerabile de pe piață! Vorbesc despre alimente bogate în proteine, dar foarte ok ca și preț. Ouăle sunt la îndemână, puiul (dacă e de țară e și mai ok), brânzeturile…

B) Achiziționează marca proprie – mai exact, orientează-te în supermarketuri spre brandurile proprii ale magazinelor. Sunt la fel din punct de vedere al nutrienților, însă mult mai ok ca și preț decât produsele super bine marketate ți supra-evaluate din punct de vedere comercial.

 

C) Mănâncă multe legume, mai ales verzi – sunt ieftine și bune. Sunt surse excelente de proteină, dar mai ales de fibre care te ajută extrem de mult atunci când vine vorba de alimentație echilibrată și de un tranzit intestinal bun. Te vor ține cu o senzație de sațietate mai mult timp.

 

 

D) Alege-ți carbohidrații cu cap  – trebuie să ai grijă ce carbohidrați consumi și câți consumi. În general sursele ok de carbs sunt destul de ieftine. Cartoful dulce, cartoful normal, legumele, orezul – sunt surse bune de carbohidrați și sunt ieftine!

 

E) Orientează-te spre suplimente bune. Aici e o discuție mai lunguță, însă o voi scurta ușor. Nu tot ce e scump e bun. Nu tot ce e ieftin e bun. Orientează-te spre suplimente ok din punctul de vedere al raportului calitate  / preț. În momentul ăsta, MyProtein este cea mai la îndemână soluție pentru România. Vezi că am discutat în nenumărate rânduri despre suplimente, nu uita că dacă vrei o recomandare personalizată, mă poți contacta.

 

Iată, ți-am oferit câteva soluții și idei despre cum să îți crești masa musculară cu bani puțini. Dacă ai nevoie de mai multe sfaturi, de un antrenament personalizat, de o dietă bine pusă la punct sau recomandări de suplimente, ma contactezi și rezolvăm.

 

 

 

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Valentin Bosioc înălțime

ABS Workout Circuit At Home