in

Valentin Bosioc înălțime

Trebuia să pun titlul ăsta :)).

 

Ce înălțime are Valentin Bosioc

– este probabil cea mai des întâlnită căutare prin online. Extrem de multă lume se întreabă care este înălțimea mea. Înălțimea lui Valentin Bosioc devenise la un moment dat la fel ca și salariul Andreei Esca :)).

 

M-am decis să fac puțină lumină în acest caz:

 

statistici valentin bosioc

 

Buun. Se spune că nu suntem perfecți, dar de ce să nu ne dorim să atingem perfecțiunea?

 

Se spune că nimeni nu e perfect, dar de ce să nu tindem spre perfecțiune? Se zice ca suntem 70% apă… Eu sunt 69,4%. Se zice că e greu să ai simetrie și pe brațe și pe picioare… Eu pe brațe sunt simetric și am o diferență de doar 100 grame pe picioare.

Avem:

– 6.4% body fat
– 63 kg fat free mass
– visceral fat 1
– metabolic age 18 (măcar sunt major ?)
înalțime 165 cm
– greutatea actuală 67.3 kg
– BMI 24.7 kg/m2
– Basal Metabolic Rate 1797 kcal
– Muscle mass 59.9 kg
– Bone mass 3.1 kg
– Body water 46.7 kg (69.4%)

Detaliile pe poză.

 

Așadar, acum că am lămurit și aspectul ăsta, hai să vă mai zic ceva… Primesc zilnic întrebări de genul “cât ai în braț?”, “dar la piept cât împingi?”…

 

De ce contează asta? La competiții nu te măsoară nimeni, în poze nu te măsoară nimeni, pe stradă nu te măsoară nimeni… Nu contează cât ai în braț, contează rezultatul final, contează cum arăți, cum arată brațul în raport cu restul corpului. De asemenea, nu contează cât împingi la piept, nu suntem powerlifteri, nu greutatea e primordială, ci execuția! Contracția, flexia… izolația….if u know what I mean…

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ValentinBosioc.com – top 10 bloguri de sănătate

Cum să îți crești masa musculară cu bani puțini!