in ,

E oficial! Fac parte din echipa Smart Atletic Bloggers Team / Triathlon Challenge Mamaia 2011

Atunci cand am spus ca e nevoie de bloggeri pentru Triathlon Challenge Mamaia 2011, am mentionat ca anul asta sunt implicat direct si am zis ca voi da detalii la momentul potrivit.

Cum momentul potrivit a venit, iata ca fac anuntul oficial: fac parte din echipa Smart Atletic Bloggers Team – cum ar veni echipa oficiala a organizatorului, un fel de bloggeri oficiali. Eu voi alerga pana imi vor iesi plamanii afara, colegul Vlad va pedala de ii vor sari rotile, iar frumoasa lui sotie, Dana, va inota ca o sirena :).

Treaba e serioasa si oficiala, iar cum mie imi place sa fac lucrurile sportive cat mai bine, de luni intru in cantonament :). Adica voi reintra in sala serios, voi incerca sa nu mai lipsesc nicio zi de la antrenament, voi baga abdoneme ucigase seara, iar in weekend voi alerga prin parcurile bucurestene. Asa ca daca vedeti in weekend sau seara un dement care alearga, nu va panicati sunt doar eu antrenandu-ma.

Cum am zis de prima data, anul acesta vor fi trei echipe de bloggeri, asa ca inca mai aveti timp sa va inscrieti, pana in 31 august. Partea si mai faina e ca echipele de bloggeri au cazarea, transportul si taxele de inscriere asigurate. Trebuie sa va luati cu voi doar buna dispozitie, forma fizica buna si cheful de viata :).

Asadar, bafta la inscrieri si succes noua tuturor! Spor la antrenamente!

Va las cu un video pentru emotii :D


sursa foto.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

5 Comments

Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Transmisiuni TVR 2: Echipa Nationala de Polo @ Mondiale Shanghai

    Declaratia capitanului echipei nationale de Polo dupa infrangerea cu Australia