in ,

Incepe-ti ziua cu un mic dejun sanatos!

De cateva luni trec printr-o perioada extrem de incarcata si extrem de activa din punct de vedere fizic. Am in unele zile chiar si trei antrenamente pe zi, pe langa antrenamentele cu fetele pe care le fac zilnic. La asta adauga jobul principal, adauga cursurile de la ABC Fitness si jobul de PR pentru artisti si luptatori. Practic, o zi normala din viata mea din ultimele luni arata cam asa:

– trezirea dimineata la 7
– MIC DEJUN
– antrenamente de la 8 la 12.30 (clase cu fetele + antrenamentul meu in sala cand am timp si apuc)
– pauza de masa
– (stomatolog – atunci cand voi reincepe tratamentul)
– treaba de la jobul principal + treaba de PR pentru artistii si sportivii de care ma ocup
– intre 17 si 19 cursuri la ABC Fitness + antrenament crossfit
– intre 20.30 si 22 antrenamente cu fetele
– intre 22.35 si ce mai ramane, termin ce am de facut pentru mine.
– cel tarziu la ora 01.30 iau somn…

La toate astea adaug timp pentru viata personala si evident, neprevazutul. Dupa cum observi, micul dejun l-am scris cu majuscule, pentru ca este intr-adevar CEA MAI IMPORTANTA MASA A ZILEI. Fara ea eu nu as putea duce o zi intreaga la capat, mai ales in conditiile de activitate extrema :D.

Stiu, vei zice ca nu ai timp, ca esti mereu pe fuga, dar crede-ma, daca iti faci o obisnuinta din a manca bine si sanatos dimineata, nu vei avea probleme in restul zilei si vei face fata cu brio oricaror provocari.

Astazi micul dejun a fost ceva mai inedit: la invitatia celor de la BelVita am urcat alaturi de alti bloggeri intr-un double decker (chestia aia cu etaj si fara acoperis, pentru turisti – sau dupa caz, chestia aia rosie din Londra. La noi a fost fara acoperis) pentru a servi un mic dejun sanatos si inedit. Am piscotarit sanatos si din mers de data asta :). Am avut biscuitii BelVita (eu eram consumator de ceva timp, chiar imi plac si merita incercati), am avut sucuri naturale din fructe proaspat stoarse, am avut iaurt si am avut o prea-buna salata de fructe si o cafea. Adauga la astea o plimbare prin Bucuresti, fara sa fii deranjat de trafic, la inaltime. DE VIS!

Apropo, Bucurestiul e simpatic de la inaltime, parca arata altfel.

Mai jos cateva poze, cele cu watermark violet sunt facute de mine cu telefonul, celelalte sunt facute de Costin

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

8 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bucharest Wheels Arena 2012 la final (foto+video)

CONCURS: Fii un Wellman