in ,

5 ceaiuri perfecte pentru slăbit

Vrei un ajutor în real în procesul de slăbire? Alege unul dintre aceste ceaiuri și bucură-te de beneficiile sale!

O cană de ceai fierbinte este perfectă dacă vrei să te relaxezi și să te bucuri de numerosele beneficii ale plantelor medicinale. Acestea te pot ajuta și în procesul de slăbire mai mult decât crezi. Important este să alegi plantele corespunzătoare și cantitățile potrivite. Există anumite ceaiuri care nu numai că îți stimulează metabolismul, ci pot chiar să prevină apariția celulelor de grăsime.

1. Ceaiul verde. Cu siguranță ai auzit că ceaiul verde este ideal în curele de slăbire, având puternice proprietăți diuretice. Acesta contribuie din plin la curățarea organismului de toxine, stimulează arderea grăsimilor și îți dă energie. Este recomandat să înlocuiești cafeaua cu acest tip de ceai. Poți consuma aproximativ 3-4 cești pe zi, în funcție de modul în care organismul tău răspunde la acest ingredient.

VEZI ȘI: CUM SĂ REVII LA GREUTATEA NORMALĂ

2. Ceaiul de mentă. Este ideal pentru problemele digestive și ajută la curățarea intenstinelor. Pe lângă acest aspect, există studii care au demonstrat că ceaiul de mentă poate inhiba apetitul și este foarte eficient în curele de slăbire.

3. Ceaiul Oolong. Oolong este un ceai chinezesc foarte popular, cunoscut pentru faptul că intensifică arderea grăsimilor. Are un parfum floral, asemănător cu cel al ceaiului verde și este foarte gustos. Această plantă conține o cantitate ridicată de antioxidanți cu un rol esențial pentru bunăstarea organismului..

4. Ceaiul alb. Ceaiul alb previne formarea celuleor grase, numărându-se printre ceaiurile cele mai bogate în antioxidanți și substanțe nutritive. Ingredientele pe care le conține îl transformă într-un ceai dietetic extraordinar pentru sănătate.

5. Ceaiul Rooibos. Această plantă se găsește exclusiv în Africa de sud și este foarte apreciată pentru gustul fructat, deosebit de bun. Studiile arată că acest tip de ceai, consumat cu regularitate, reduce hormonii de stres și acumularea de grăsime în organism. De asemenea, tratează cu succes hipertensiunea, diabetul și bolile cardiovasculare.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Salată rapidă cu bacon

5 moduri prin care arzi extra calorii în timpul antrenamentului