in

Intrebarea zilei

Ma macina o intrebare…imi macina creierii…

Unde e originalitatea? De ce nu mai pot unii, cu pretentii de altfel, sa fie originali?

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

3 Comments

Leave a Reply
  1. ei, e greu sa fii original…
    e mult mai simplu sa preiei o idee de la altii si s-o prezinti ca pe e ta.
    plus ca in vremurile astea, bombardati de informatii din toate partile, originalitatea trece de multe ori neobservata :)

  2. Din pacate multi dintre ei chiar pot fi originali…insa e gandirea aia…”facem ce se poarta”…vrem sa facem muzica? ok..punem pocaneli si “piu-piu” pentru ca asta asculta lumea (trist!). unii considera ca daca sunt originali nu au succes…cum sunt “artistii” care intra acum in industrie…nu isi pun mintea la contributie..nu se agita..pentru ca stiu sigur ca daca scot o porcarie comuna, intra pe radio usor si in doi timpi si trei miscari au scos hit. Din pacate pentru ‘astia’ sunt si oameni ca mine care dispretuiesc total lipsa de originalitate si comunul..si prefera in schimb sa asculte oameni care nu sunt chiar atat de cunoscuti, dar cu ceva in cap si cu niste mesaje de transmis…Ce mai e foarte trist la noi e ca s-a ajuns ca unii sa nu fi auzit nici macar de artistii foarte cunoscuti :))(am vazut un comentariu pe monden referitor la Sade.) Stii …mi-ar lua foarte mult timp sa spun tot ce am pe suflet despre lipsa totala de originalitate din tara asta…Originalitatea e in p*** :)) ca o concluzie asa… (scuza-mi exprimarea)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discutie intre pisici

YouTube