in ,

Numele tău pe capul meu la Sky Run! Bonus: Calea spre un abdomen perfect!

Salut! Sunt Valentin Bosioc, îmi place sportul, dar îmi plac și acțiunile frumoase!

După cum știi deja, în 7 decembrie voi alerga la Sky Run, în beneficiul Hospice.

Dar pentru că de obicei nu îmi place să fiu limitat, m-am gândit să vă provoc și pe voi! Foarte pe scurt: eu în 7 decembrie voi fi în SkyTower să urc cele 680 de trepte în viteză! Tu poți fi acolo ca alergător, sau poți să susții cauza foarte simplu cu o donație.

Ca să fie și mai bine, fiecare donator, indiferent de suma donată va avea numele scris pe o bandană pe care o voi purta pe întreaga durată a evenimentului, iar ca bonus primește cartea mea “Calea spre un abdomen perfect” care în mod normal costă 30 lei.

Să știi că nu e o rușine să donezi chiar 1 leu. Important e să donezi. Vreau să adunăm împreună 1300 de lei, pentru că numărul 13 e numărul meu norocos! Facem asta împreună?!

Orice sumă contează! Ajută-mă să ajut! Mulțumesc!

Hai că e simplu:

– intri pe http://hospice.galantom.ro/valentinbosioc1 alegi suma pe care vrei să o donezi (sau o scrii cu mânuțele tale), urmezi pașii, apoi îmi lași un comentariu aici ca să îți pot trimite cartea.

– dacă nu ai un card alimentat, poți dona cash sau prin sponsorizare. Îmi lași un comentariu, eu îți iau adresa de e-mail și discutăm mai departe! Fiecare sumă contează!

– Eu în 7 decembrie voi alerga cu o bandană pe cap, plină (sper eu) cu numele donatorilor! În plus, fiecare donator primește carte, indiferent de suma donată!

Facem asta împreună?! Vă mulțumesc!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

22 Comments

Leave a Reply
    • Din pacate e doar platforma aceea disponibila. Pot insa sa ofer contul meu de PayPal, desi nu prea as vrea sa intermediez nimic, tocmai ca sa nu exista suspiciuni…

    • Salut!Pai esti din Bucuresti? Crezi ca ne putem vedea undeva sa iau eu banutii si sa ii dau eu mai departe celor de la Hospice? (ma rog, donez eu de pe cardul meu – cu numele tau)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FBI – Full Body Ignition – curs special la FitCurves Vitan

Maratonul Reîntregirii Neamului Românesc