in

Prima etapa BLOGWARS

Dupa cum deja stiti m-am inscris la concursul celor de la BlogWars. Am fost validat, deci trebuie sa particip la ETAPA 1, care zice asa:

Alege modelul de portabil (laptop sau netbook) produs de către ASUS, pe care îl consideri potrivit pe măsura cerințelor tale. Răspunde practic la întrebarea “Ce portabil ASUS ți se potrivește?” și argumentează răspunsul în cadrul unui articol.

Eu am decis sa vorbesc putin despre laptopul meu (la care voi plati mult ca e in rate) Asus. Este vorba despre un simpatic notebook din seria K52J pe care mi l-am luat din magazinele eMAG in martie.

Mai exact, este vorba despre “Notebook Asus K52JR-SX092D Intel CoreTM i3 350M 2.26 3GB 250 GB AtiRadeon HD5740 1GB FreeDOS


Il am de peste 6 luni si sunt extrem de multumit de el. Sper sa ma tina tot asa si in continuare. Nu m-a suparat cu absolut nimic :)). Deci ca sa raspund la intrebarea de mai sus, cred ca alegerea facuta de mine este una potrivita, mai ales la momentul respectiv. Raportul calitate/pret este perfect.

Descriere: 15,6 HD ColorShine, Intel Core I3 350M 2,26GHz, 3GB DDR3 1066MHz, 250 HDD SATA 5400RPM, ATI Radeon HD 5470 1GB GDDRIII, DVDRW SM DL 8X, WEBCAM 1,3 MPX, WLAN 802.11 b/g/n, BT 2.1, 6 Cell, FreeDos, 2yr Waranty.

Mi-a placut la el functia “power 4 gear” – care ajusteaza viteza procesorului in functie de necesitati si de activitati. A venit cu un CD plin cu softuri de la Asus extrem de folositoare, pe unele inca nu le-am descoperit nici acum, la 6 luni de la achizitionare.

Dezavantaj: bateria tine cam putin (probabil nu il folosesc eu corect).
Avantaj: Mic, usor, iar la nevoile pe care le am eu este foarte bun. Raport calitate/pret excelent.

P.S. Am scris cu cuvintele mele, nu am vrut sa incep sa dau copy/paste la reviewuri “jmekere” de pe interneti, si fara sa vreau am facut si putin reclama la eMAG, dar asta e, sunt multumit de ce am primit!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    S-ar putea sa ma numesc Ovi

    Cum si de ce sa ma votezi in #goanadupablogger (Goana Dupa Ovi – Nokia)