in

PROVOCARE – 30 de zile de genuflexiuni

Am pentru tine o nouă provocare! 30 de zile de genuflexiuni.

Sper că le-ai dus la bun sfârșit pe celelalte 3: (13 Days Abs Challenge, Provocarea 51, Bring Sally Up, Bring Sally Down, și ești pe final cu cei 5 km în 8 săptămâni). Toate provocările se găsesc pe ANTRENORPERSONAL.PRO!

Provocarea pe care ți-o propun acum este una de nivel mediu și se adresează atât fetelor cât și băieților. Este vorba de 30 de zile de genuflexiuni, după cum urmează:

– Ziua 1 – 10 rep – 6 rep – 6 rep
– Ziua 2 – 16 rep – 10 rep – 10 rep
– Ziua 3 – 18 – 12 – 12
– Ziua 4 – 20 – 16 – 16
– Ziua 5 – 4 – 4 – 4
– Ziua 6 – 10- 8 – 8
– Ziua 7 – 24 – 16 – 16
– Ziua 8 – 26 – 12 – 12
– Ziua 9 – 30 – 10 – 10
– Ziua 10 – 4 – 4 – 4
– Ziua 11 – 32 – 10 – 10

Bănuiesc că ai prins algoritmul, dacă nu oricum ai tot ce trebuie în materialul provocării pe care te invit să il descarci gratuit de mai jos.

DESCARCĂ MATERIALUL PROVOCĂRII DE AICI!!!

ATENȚIE! NU UITA DE ÎNCĂLZIRE!

Revin-o și lasă un comentariu cu rezultatele tale!

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă.

Toate bune, spor(t) în toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

11 Comments

Leave a Reply
    • George tu poti face 300 ca nu se supara nimeni! Daca nu intelegi un text atat de simplu cred ca ar trebui sa lasi genuflexiunile si sa iei o carte in mana.

  1. mi-a placut provocarea. a fost de 40 de zile din lipsa de timp, nu am reusit sa fac ex chiar in fiecare zi. e mult mai simplu decat pare. provocarea a fost mai mult in a nu te plictisi sa inumeri de la 50 de genuflexiuni in sus…parca nu se mai terminau. niciun strop de febra musculara deci felicitari pentru cum ai gandit progresia exercitiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bucătarul tău – rețete la tine acasă

Toamnă incendiară la Wellness Show 2014