in

4inmasina?!

UPDATE: Așa cum am bănuit, a fost o eroare. Am fost contactat cu scuzele de rigoare și cu explicațiile de cuviință.

Acest articol nu laudă 4inmasina.ro cum probabil v-ați fi așteptat… Nu intru în detalii despre site, s-a tot vorbit despre el. Inițiativa în sine e lăudabilă, însă nu am înțeles mailul de mai jos:

mail4inmasina

Așadar, sper că a fost un e-mail trimis mai multor persoane, pentru că:

– eu deși am permis, nu am mașină și nici nu am mai condus de foarte multă vreme, deci nu aș fi menționat nicăieri viteza cu care conduc. Ce să conduc, bicicleta? Nu intrăm patru pe ea.
– platformă de agațament? Am ieșit la agățat pe 4inmasina.ro… Aham, acolo e cel mai bun loc de agățat…

Eu am intrat pe site-ul ăsta o singură dată, m-am logat cu facebook, pentru că am căutat o mașină spre Piatra Neamț înainte de Paști. Nu am găsit, nu am intrat și oricum nu cred că voi mai intra în viitorul apropiat, deci haideți să lăsăm mailurile prost gândite pentru altcineva…

Mulțumesc!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

4 Comments

Leave a Reply
 1. Salut, Valentin!

  In incercarea de a mentine o comunitate curata pe 4inmasina.ro si dintr-o eroare tehnica, mesajul nostru s-a trimis catre o alta adresa de email – mai exact, a ta.
  Ne pare rau pentru neplacerile cauzate, taxabile ce-i drept.

  Intentia noastra este sa mentinem o comunitate curata, formata din membri care sa o foloseasca in scopul in care a fost creata. De aceea, speram sa intelegi ca mesajul nu iti era adresat si ca a fost doar o eroare.

  Ne dorim sa crestem pentru ca avem incredere ca aceasta platforma poate ajuta la un mediu mai bun si speram ca data viitoare cand vei intra sa gasesti traseul dorit!
  In acest sens vom considera criticile tale ca fiind constructive si vom remedia situatia pana maine la prima ora.

  Sa ai o seara excelenta!
  Echipa 4inmasina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drifting @ Bucharest Wheels Arena 2013

ValentinBosioc.com – partener media @ The Strongest Man In The City II