in

7 ULTRA-zile in Florida la Double Iron! Te bagi?!

Nu stiu cati dintre cititorii mei au auzit de Andrei Rosu. Daca ai macar putina treaba cu tot ce inseamna alergat, maraton, triatlon si alte iron man-uri, sigur il stii. Andrei Rosu are un numar greu de numarat pe degete, de participari la maratoane, ultramaratoane, triatloane nationale si internationale. Este detinatorul recordului mondial “7 maratoane si 7 ultramaratoane pe 7 continente” si singurul roman care a participat la Maratonul de la Polul Nord din 2010. E un tip caruia ii place sa isi depaseasca mereu limitele.

Andrei Rosu 2

Buun, acum ca ti-am adus aminte cine e Andrei Rosu, sa iti spun putin care-i treaba cu 7 ULTRA-zile in Florida la Double Iron. 7card da startul lui 2013 și anunta desfasurarea unui concurs cu un premiu extraordinar de atractiv, in jurul unui eveniment cu adevarat unic in peisajul sportiv romanesc. “7 ULTRA-zile in Florida!” va avea loc in perioada 15 ianuarie – 27 ianuarie, iar premiul consta intr-o calatorie (transport si cazare gratuite) in Florida, oferita de Escapage Travel.

Da, e un concurs! Si nu orice concurs! Pe scurt, cum poti castiga o excursie in Florida:

Pasul 1. Verifici daca esti eligibili (21 de ani, resedinta in Romania, cu sanse mari de a obtine viza SUA, posibilitatea de a lipsi de la job in perioada 26 februarie – 4 martie etc. – conform regulamentului campaniei).

Pasul 2. Inscrie-te cel tarziu pana pe 27 ianuarie, ora 11.59 a.m. prin intermediul formularului disponibil pe site-ul 7Card (sau dand click pe banner-ul campaniei din sidebarul meu). Completezi cu atentie tot ce trebuie si motivezi de ce crezi ca esti cel mai potrivit om care sa il sustina pe Andrei la Double Iron Man-ul din Florida)

Pasul 3. Dai share pe wall-ul de Facebook, folosind butonul prezent in propria pagina de inscriere si aduni cel putin 100 de like-uri pe aceasta pagina de inscriere.

Pasul 4. Toti cei care obtin peste 100 de like-uri intra automat la tragerea la sorti din 30 ianuarie, in urma careia se vor extrage 20 de participanti. Urmeaza o jurizare (in functie de creativitate, originalitate, putere de convingere, coerenta, claritate) si se alege castigatorul, care are la dispozitie 3 saptamani pentru a obtine viza SUA (daca nu o are deja). Ceilalti 19 participanti vor primi un premiu “de consolare” destul de consistent.

Andrei Rosu 3

Simplu, nu? Eu nu am timpul si dispozitia necesara sa ma bag, dar iti recomand cu toata inima sa participi. Nu ai nimic de pierdut, ai numai de castigat. Obtii sansa de a vedea pe viu un Double Iron Man, nu oriunde, ci in Florida! W oW?!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 motive pentru care sa bei apa

TRX workout: Snow in Predeal