in ,

TRX workout: Snow in Predeal

trx1

Am fugit in acest weekend la Predeal, cu gandul sa ma relaxez putin si sa ma obosesc mai tare. Ceea ce s-a si intamplat. Am avut TRX-ul cu mine, m-am jucat cu el prin padure, e foarte tare sa te antrenezi pe zapada, cocotat pe copaci :)). M-am dat putin cu sania. Am vrut sa ma dau cu skiurile si/sau cu placa, dar la tarifele nesimtite de skipas si urcare, am zis ca mai bine car saniuta aia in spate de N ori decat sa le dau nesimtitilor de la teleski o galagie de bani.

trx2

Ce m-a intristat insa cel mai mult a fost concluzia la care am ajuns. Romanii sunt fortati sa fie japcari… Ar lua bani si pentru zapada cazuta din ce daca ar putea. Acest principiu se aplica si la mare, in sezonul estival, dar nu despre asta vorbim acum. Concluzia trista la care am ajuns, ziceam: partiile din tara nu vor fi niciodata la nivelul celor de afara…Nu din cauza infrastructurii, care nu ar fi deloc un impediment, ci mai degraba din cauza taranismelor si cocalarismelor prezente pe partiile noastre si jepcarilor profitori care iti cer 6 lei pe 250 ml de apa fiarta si colorata cu un praf infect, pe care ei il numesc vin fiert. Sa nu mai vorbesc de inconstientii care isi aduc copiii pe partiile abrupte de sanii (unde, de ce sa nu recunoastem, toti ne dam cu viteza maxima, ca “cere partia”) si le dau drumul pe mijlocul partiei, de la jumatate, acoperiti in saci… Si atunci se intreaba de ce se lovesc copii si de ce au loc retezari de picioare cu saniile…

In fine, ne meritam(?!) soarta… Dar sa trecem la lucruri mai misto. Am zis ca am mers sa incerc sa ma relaxez si evident sa ma obosesc mai tare. Am profitat din plin de zapada, m-am jucat cu saniuta si am fluturat ca un stegulet uman pe unde am apucat. Pe langa asta, m-am jucat prin padure putin cu TRX-ul.

steag1

steag2

Mai jos las si doua filmulete exemplificatoare :). Pentru intrebari, sugestii, nelamuriri, ma gasiti… stiti voi unde!

Toate bune, spor(t) in toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    7 ULTRA-zile in Florida la Double Iron! Te bagi?!

    Alimente care reseteaza organismul