in

ALEGERI 2014 – INADMISIBIL

Tocmai s-au făcut publice exit-pollurile de la alegerile prezidențiale 2014. Mă uit întristat și sictirit.  Am urmărit toată ziua cum s-au desfășurat alegerile anul acesta. Parcă mai mult ca în oricare an, campaniile de încurajare a votării au fost multe. Parcă mai mult decât în oricare an, oamenii s-au prezentat la vot și în mod sigur mai mult ca în oricare an au votat contra PSD, contra PONTA.

ALEGERI 2014 – PORCĂRIE!

Anul acesta s-au cam temut în șustă și nenorociții de la PSD. S-au temut așa de mult încât și-au bătut joc de românii plecați în afara țării, români care trimit anual mii bune de euro în țară, români care nu îi mai suportă.

Anul acesta a fost primul an în care am votat. Primul an în care am mers la vot, nu ca să îmi anulez votul ci ca să votez împotriva mizeriei roșii. Nu sunt simpatizantul niciunei culori politice, ba mai mult, dacă ar fi să mă iau după culoare aș vota cu DD, că e cu violet :)).

Peste tot au fost căcaturi la vot.  Ba nu au fost declarații suficiente, ba au fost prea mulți litri de ulei și alte porcării. Nu le discutam… Nu își au rostul…

 

EXIT POLL REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 TURUL 1 (2 NOIEMBRIE 2014)

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Sociopol:

Victor Ponta – 40%

Klaus Iohannis – 31%

Călin Tăriceanu – 6%

Elena Udrea – 5%

Monica Macovei – 4%

Kelemen Hunor – 4%

Dan Diaconescu – 4%

Corneliu Vadim Tudor – 3%

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. CSCI:

Victor Ponta – 40%

Klaus Iohannis – 31%

Călin Popescu Tăriceanu – 6%

Monica Macovei – 5%

Elena Udrea – 5%

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. CSOP:

Victor Ponta – 38%

Klaus Iohannis – 32%

Monica Macovei – 6%

Călin Popescu Tăriceanu – 6%

Elena Udrea – 6%

Sursa: DIGI24

BEC raporteaza în timp real prezența la vot: la centralizare de 100% erau 9.56 milioane de votanți. Prezențade aproape 53%…

Un lucru e cert… Românii din Diaspora au fost umiliți azi de ciuma roșie… sper să nu fie așa de descurajați și să meargă la vot în turul doi. Să fie mai înverșunați și să îl umilească ei pe Ponta. Să îl umilim noi, toți!

E prea mult, prea pe față. Toți fură, toți își bat joc, dar de data asta e prea mult, prea pe față! Ar trebui toți cei care au votat azi cu oricine dar nu cu Ponta, să meargă la vot în turul doi să voteze cu contra-candidatul lui Ponta, în cazul de față Iohannis.

E inadmisibil! Peste tot văd reacții contra Ponta și totuși mizerabilul pare să câștige! Ne mobilizăm și noi? Îl facem să își înghită urechile alea?

tonta

 

HAI LA VOT ÎN TURUL DOI! DACĂ ROMÂNII DIN AFARA ȚĂRII AU ÎNDURAT FRIG, COZI ȘI KM, NOI CE SCUZĂ AVEM?!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Breathing and training

Cum să ne exersăm bunele maniere în sala de sport!