in

Back on biz!

Gata! S-au dus și Sărbătorile astea, s-a cam terminat și 2013! Sigur, mai sunt ceva sfinți luna asta, mai e și ziua mea de naștere, dar e cazul să ne apucăm de treabă! Sper că nu ați exagerat cu bunătățile tradiționale și nici cu alcoolul nu v-ați dus prea departe! Nu de altceva, dar îmi dați de muncă :)).

Buun, urându-vă un An Nou excelent și plin de împliniri, succes pe toate planurile, vă spun că oficial din 6 ianuarie sunt înapoi la treabă! Avem planuri mari și pentru acest an, așa că începem ușor dar cu determinare! Eu încep să reiau legătura cu oamenii cu care lucrez, îmi reumplu agenda.

Rog pe cei care m-au contactat în perioada vacanțelor și cărora le-am spus să revină după 6 ianuarie, să facă exact asta! Oricum eu o sa iau mailul și telefonul la puricat și o să încerc să (re)contactez pe toată lumea, dar pentru siguranță aștept un semn de la fiecare!

P.S. Vă pregătesc articole interesante atât din nutriție, cât și din antrenamente. De asemenea, am pe țeavă câteva provocări noi. Abonează-te, să nu ratezi nimic!

Așadar, toate bune, spor(t) în toate! Să purcedem!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Oferte și promoții de Sărbători – wellness

PROVOCARE: 5 km în 8 săptămâni!