in

Bloggers Open la GM Tennis Club

Mă știți că îmi place să încurajez orice inițiativă care scoate bloggerii (și nu numai) din zona de confort și îi duce în lumea sportului, oricare ar fi el.

Un astfel de eveniment este și Bloggers Open care se va desfășura GM Tennis Club.

Pe scurt: GM Tennis Club, deținut de Gabriel Moraru, fost jucător profesionist de tenis, va găzdui, pe 12 și 13 octombrie, cel mai mare turneu de tenis destinat exclusiv pasionaților acestui sport din mediul online. Pe parcursul celor două zile, 48 de bloggeri se vor întrece pe patru terenuri de zgură pentru marele premiu al Bloggers Open 2013.

”Bloggers Open este cel mai mare turneu de tenis organizat pentru bloggeri și mă bucur că se va juca pe terenurile GM Tennis. Ne dorim ca frumusețea și importanța acestui sport să fie cunoscută de un public cât mai mare și mai diversificat, de la junior la seniori și până la cei care pot face performanță”, a declarat Gabriel Moraru, managing partner GM Tennis.

Bloggers Open 2013 Poster_final

Bloggers Open 2013 va trece prin toate etapele unui turneu de tenis profesionist și va conține activități conexe menite să satisfacă nevoile spectatorilor: corturi recreative, zona Wifi, dar și un meci demonstrativ de dublu între patru nume sonore: Ana Brânză, multiplă campioană mondială și europeană de spadă, Gabriel Moraru, managing partner head coach la GM Tennis, Liana Ungur tenis coach la GM Tennis și un invitat surpriză.

Bloggers Open 2013 este un eveniment organizat de GM Tennis si susținut de OrangeSony Mobile si Sarto Made to Measure.

Înscrieri și detalii la Andreea Burlacu.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cardio – Înainte sau după antrenament?!

Men’s Health Cover Model – semifinalist