in

Capcana (Snitch)

Am facut un efort si am ajuns in aceasta seara la avanpremiera Snitch (Capcana), pentru ca in rolul principal este amicul meu Dwayne “The Rock” Johnson, un Rock pe care nu l-am recunoscut.

snitch-poster-dwayne-johnson

Filmul este inspirat din fapte reale si ne descrie povestea unui tata care intra sub acoperire pentru DEA, in speranta ca isi va salva fiul condamnat pe nedrept pentru trafic de droguri. Desi John Matthews (tatal copilului) este un prosper om de afaceri care detine o firma de constructii, acesta risca totul si intra in invarteli cu marile carteluri.

Prin ce trece el si daca va reusi sa isi salveze fiul, va las pe voi sa descoperiti. Din punctul meu de vedere este un film dragut, realist, poate prea realist pentru Rock :). Eram obisnuit sa il vad un dur de otel, iar in acest film si-a intrat asa de bine in rol, incat pare mult prea uman.

Trailer:

Multumesc Oxygen PR pentru invitatie!

sursa foto.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

2 Comments

Leave a Reply
  1. M-ai facut curios! Intodeauna mi-au placut filmele cu The Rock!
    Asta pentru felul in care arata si de asemenea pentru felul in care se bate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Inceputul unei povesti de succes: Andrei Mihailescu

Live @ Radio Romania Actualitati despre alimentatie si miscare