in

Cel mai tare videochat,waSSaBi

Exact cum am presupus,cand Monden Info a anuntat ca este oficiala venirea la chat al tuturor fetelor de la WASSABI,a iesit un “supermegaextrataredemential” show.

Parerea mea este ca a fost cel mai reusit videochat de pana acum de pe eOK. (asa am zis si de alb negru) .Fetele au fost dementiale.WASSABI au fost la inaltime.Desi Laura a vorbit ceva mai mult,toate au fost sus puse,si mi-a placut ca la un moment dat se umpluse chatul de cocalari manelari manelisti,whateva …din aia “cu mertane,euroi” si alte alea ..(NU!),si au inceput propuneri de genu “dau cu euroiu in voi,dati cu Lisa in mine”..etc etc.Fetele au reactionat prompt si desi au fost prea retarzi sa se prinda,si-au luat plasa ai mei =)) .Cu cata clasa si stil au dat fetele peste gura la orice rautate venita de la asa zisii “chateristi” care au intrat si ei sa faca o laba ca vad pe wassabi allmost live! jEEz … get a life u stupid retards.

Am aflat multe despre fete,le-am aflat si zodiile,am aflat si mici picanterii… A FOST BINE!!!

Anyway …fetele de la Wassabi au fost dementiale! ..

BRAVO!!! BAFTA SI LA MAI MULTE SI MAI MARI!

P.S PUTETI SI FARA MICUL TIMBALAND AL ROMANIEI

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Parfum By Dana Nalbaru free

Felicitari eOK