in

Comentariul zilei

Deci comentariul asta m-a facut sa incep ziua cum nu se putea mai bine.Nu ma pot opri din ras,mai rar vezi asa ceva pe meleagurile blogosferei =)))) .Totul a inceput de la un post al Adei legat de “trupa” Galax. Citez,cititi si radeti :))) .Priviti si voi :

E, he, he, uite ca se facu un an de cand v-ati nascut, mai, “mititeilor”. citez: ” am pornit acest blog la sfarsitul lunii mai 2007 “. cine ar fi crezut ca o sa va creasca nasul, pardon,”audienta” in asa hal, dar, stii cum e, nu (?!),”ulciorul nu merge de multe ori la apa”, ca odata se sparge si, vai!…”blocusorul” vostru drag, cladit mai de mila, mai de sila, caramida cu caramida, rautate cu rautate, se sfarma in ale prostiilor ca ” podul de piatra”.
Degeaba va chinuiti cu ” comments-urile” voastre stoarse cu vlaga de la unii si altii, ca precum ana lui manole va zbateti in zadar…
De aceea, la ceas aniversar ,tin sa va felicit dupa cum meritati. S-o luam cu inceputul…
Ada, draga mea, te credeam mai ” SMART” ( model mic nemtesc, dar, chiar daca iti dai silinta ca o scolarita , nu ai sanse de reusita. Esti ” cool” in afirmatiile tale referitoare la artisti, dar, nu uita vorba proverbului: ” cine sapa groapa altuia, cade singur in ea”. Asa ca, citez: ” 27 de ani”, ” din timisoara”, “9 ani de studii de arte in spate”, ” se ocupa de grafica”, un cv impresionant, dar nu crezi ca ar trebui sa ai si ceva minte pe langa toate astea?! Stiu! am ghicit! buna ta colega, cristina, te ajuta in crosetarea comentariilor ( ca, de! trebuie sa castigi si tu un ban cumva), …, ca la tine merge greu cu exprimarea si n-ai decat doua viteze: incet si foarte incet (vezi c-ai inceput sa te regasesti in descrierea mea? si pe tine te surprinde cat de bine te-am nimerit). ce sa mai spun?… ca o dai ” in bara” si nu numai in marsarier, asta nu mai e o noutate, dar, stii ceva, “smart-ul” ala al tau merge si inainte, doar daca stii sa-l conduci.
Hai, acu, ca te-am zapacit asa tare, nu te mai MIRABOLI si tu pa blogu’ ala al tau, ca m-ai sclipicit destul cu glumele tale de prost gust!
Cand ma gandesc ca o ” duduie “ca tine ar trebui sa fure putin talent de la altii, daca Dumnezeu nu a inzestrat-o nici macar cu o boaba, de, ce sa-i faci, duduita, pardon, ” femeie de 27 de ani” ( bine, nu e vine ta ca arati de 47, la fizic, nu la minte), dasteapta asa cum te dai tu, cu ” bun gust”, evident ca nu are pareche.
Pitzipoanca mica si frustrata!
si daca este cu adevarat democratie, mesajul va aparea, nu-i asa, PITZI?
Stiu, Adutica, e mult mai usor sa distrugi, sa insulti si sa batjocoresti ( ca viata e grea si trebuie sa castigi si tu un banut) ,decat sa construiesti ceva cu adevarat. Dar, cum spuneam si mai sus, din moment ce la altceva nu te pricepi, te intelegem si te iertam.
semneaza UN GRUP DE PITZIPOI inalti, draguti si moi.
pitzupupici”

Semneaza PITZ SI POY.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

4 Comments

Leave a Reply
 1. hahh…,,Semneaza PITZ SI POY,,
  2in1 =))=))
  asta e sarit de pe fix =))=)) un dement care nu are ce face…=))=))

 2. super! am ras cu gura pana la urechi. nu stiu daca ala sau aia care a scris are dubla personalitate , tripla, faza e ca m-a distrat f tare.
  felicitarile mele, pitz sau poy si astept continuare!
  si acum rad; misto…

 3. beton! un stil original de exprimare; parca incepe sa-mi para rau ca nu te (va) cunosc; un mesaj sincer si cu tinta… sper sa junga la urechile cui trebuie. Ma, Uzzy, poate reusesti sa mai gasesti comentarii de acest gen SUPERR TARRRREEE! Mi-a placut la nebunie….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Muzica buna @ Heaven Studio Timisoara

Studentie dulce studentie…eh ce vremuri…