in ,

CONCURS: Fii un Wellman

In articolul de mai devreme vorbeam despre programul meu incarcat si despre importanta primei mese a zilei. De asemenea, intr-un articol mai vechi am povestit despre cat de importante sunt vitaminele si mineralele, atat pentru oamenii “de birou”, cat si pentru cei foarte activi.

Pentru ca eu sunt foarte activ si pentru ca imi place sa acord incredere brandurilor mai putin cunoscute/noi, le-am propus celor de la WellMan sa imi dea “in teste” noile produse, suplimentele numarul 1 in Marea Britanie. Si pentru ca mie imi place sa imi pastrez cititorii vitaminizati si punctuali, am un concurs.

OFER DOUA PREMII CONSTAND IN CATE O CUTIE DE WELLMAN SI UN CEAS ELEGANT DE BIROU. Conditii de participare:

– sa dai LIKE pe facebook la pagina mea sportiva si la pagina celor de la Wellman

– sa postezi un status pe timeline-ul tau cu tag la pagina mea si pagina Wellman in care sa spui de ce consideri tu ca suplimentele alimentare sunt importante pentru un barbat. (poate fi sub forma asta: Vitaminele si mineralele sunt foarte importante pentru un barbat, deoarece il ajuta sa se mentina in forma si sa isi duca toate taskurile la bun sfarsit. Din alimentatia naturala (mancare) nu ne putem lua intregul necesar de vitamine si minerale, de aceea este important sa ne folosim de suplimente CC Valentin Bosioc Sports / Fii Un WellMan )

– sa revii pe blog cu link spre statusul pe care l-ai postat.

Concursul dureaza pana in 22 iunie. Orice tentativa de frauda va fi oprita din fasa. Daca vrei sa aflii mai multe detalii despre suplimentele Wellman, intra aici.

Spor si succes!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

11 Comments

Leave a Reply
  1. Salut. Nu vreau sa par carcotas… Dar, citesc mereu blogul asta, si de cand au postat cei inscrisi la concursul asta nu am vazut ca link-ul lor sa functioneze. As fii curios sa vad si eu cu ce articol au particpat la acest concurs, un link sau un print cu articolele lor de pe wall, daca se poate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Incepe-ti ziua cu un mic dejun sanatos!

Cea mai mare ora de sport: Miscarea face bine