in ,

Nu te îngrășa de sărbători!

Cu toții știm că în această perioadă suntem predispuși la câteva kilograme în plus, mai mult ca oricând. Iată cum îți poți menține silueta de sărbători, fără să renunți la micile plăceri!

1. Nu îți impune limite. Atunci când anumite mâncăruri îți sunt restricționate, îți vei dori și mai mult să le consumi. Așa funcționează creierul tău și atunci când ții o dietă. De aceea este important să îți permiți consumul oricărui tip de mâncare. Cheia este să nu exagerezi. Din acest motiv o alimentație echilibrată va fi întotdeauna mult mai benefică decât o dietă rapidă.

VEZI ȘI: CUM ALEGEM UN SUPLIMENT CU PROTEINE

2. Renunță la vină. A te simți vinovată atunci când guști din prăjiturile mamei este primul pas spre un consum exagerat. Vei considera că oricum ai dat-o în bară și ai gustat din ce era interzis, așa că poți să îți faci de cap în continuare. Nimic nu poate fi mai greșit!

3. Consumă ceai verde după masă. Este indicat să bei o cană de ceai verde după fiecare masă, fie ea copioasă sau nu. În acest fel vei stimula procesul de digestie și vei elimina mai ușor toxinele. Este foarte cunoscut faptul că ceaiurile calde previn acumularea de grăsime în stomac și contribuie la arderea grăsimilor.

4. Începe fiecare masă cu proteine. Dacă te vei arunca asupra prăjiturilor sau a alimentelor bogate în carbohidrați, senzația de sațietate își va face apariția foarte târziu. Axează-te pe carne slabă și salate și bucură-te abia la finalul mesei de prăjituri și cozonac!

5. Axează-te pe antrenamente de tip HIIT. Acestea te vor ajuta să îți îmbunătățești metabolismul și să scapi mai repede de stratul adipos acumulat. În plus, nu strică să încerci ceva nou din când în când! Nu uita să îți faci antrenamentul chiar și în vacanță. Astfel te vei simți mult mai bine și vei scăpa de sentimentul de vinovăție.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Înscrieri FBI (FullBodyIgnition) ianuarie!

Paste carbonara