in

Tiger Classic 2017 – Eveniment Sportiv Internațional

8-10 septembrie 2017 – București

Tiger Classic este o competiţie sportivă cu participare internaţională, din acest an devenind un eveniment IFBB International, până în prezent fiind organizate nu mai puțin de 10 ediții.

Această ediţie se anunţă deja a fi una de succes, anunţându-şi participarea sportivi dintr-o mulţime de ţări europene, unele în premieră la Tiger Classic (de ex. Malta, Norvegia, Letonia, Spania, Irlanda..), arbitrajul urmând să fie asigurat la cel mai înalt nivel, de arbitrii categoria IFBB International, ce vor fi oficiali (şi) la ediţia 2017 a Arnold Classic Europe, ce va fi organizată la Barcelona la 2 săptămâni după Tiger Classic!

La XIa ediţie, vom reveni la Teatrul Tineretului/ Palatul Naţional al Copiilor, locul unde a debutat organizarea acestui eveniment sportiv, unde sportivii vor putea evolua pe scena principală în cadrul unui număr record de categorii:

  • Men’s bodybuilding (4 categorii + OVERALL);
  • Men’s classic bodybuilding (3 categorii + OVERALL);
  • Men’s physique (3 categorii + OVERALL);
  • Bikini-Fitness (3 categorii + OVERALL);
  • Body Fitness (2 categorii + OVERALL);
  • Master men’s bodybuilding (2 categorii + OVERALL);
  • Master men’s classic bodybuilding (categorie open);
  • Muscular Men’s physique (categorie open);
  • Juniors men’s bodybuilding (categorie open);
  • Juniors men’s physique (categorie open);
  • Mixed pairs (categorie open).

De asemenea, pe lângă concursurile de pe main stage, vor mai fi organizate şi altele, precum: powerlifting, strongman, indoor rowing (pe scena principală, în pauzele tehnice, cu participarea loturilor naţionale ale României de canotaj şi caiac-canoe), skandenberg, diverse concursuri la standurile sponsorilor, precum şi o mulţime de clase de aerobic-fitness, organizate în zona outdoor de către World Class.

Totodată, vom invita toţi copii, şi nu numai, să ni se alăture în diverse activităţi strict dedicate lor, ce vor re-aduce în prim-plan jocurile copilăriei, neuitând nici de jocurile în tendinţă actuală, de genul kendama, pentru a le prezenta copiilor alternative de fun time vis-a-vis de utilizarea tot mai excesivă a smartphone-urilor…

În zona expo-outdoor, se vor putea achiziţiona diverse produse tip eco, încercând astfel să promovăm şi adoptarea unei alimentaţii sănătoase în detrimentul celei tip fastfood!

Cu sprijinul sponsorilor competiţiei, la această ediţie Tiger Classic vom avea ca invitaţi speciali pe Dorian Yates – 6 x Mr. Olympia şi Gal Yates, IFBB PRO Champion, ce vor susţine un seminar privind tehnici de antrenament şi nutriţie, la SasGym, în data de 8 septembrie, de la ora 20.30.

De asemenea, printre invitaţii de marcă îi putem regăsi pe Nick Lepore şi Vincenzo Masone, ce vor susţine un seminar privind tehnici de antrenament şi nutriţie, la RIN GRAND HOTEL, în data de 8 septembrie, de la ora 18.00.

 

Cu cine mă văd acolo?!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Best 5 Ways to Build Stubborn Upper Pecs

5 Symptoms You Absolutely Need To Take A Break From Working Out