in

Conventia Internationala de Fitness 2013 (ziua 1)

Parca a trecut prea repede prima zi din Conventia Internationala de Fitness, editia cu numarul 3. A fost o prima zi plina de energie si veselie. Sigur, au fost mai multe participante decat participanti, pe undeva normal, deoarece prezentatorii sunt in principal adeptii group class, iar la noi mai greu vezi baieti la clase :).

Conventia Internationala Fitness

Au fost totusi cateva clase de functional training foarte intensive. Ideea e ca ar cam trebui sa te prezinti la locul faptei, ca sa simti vibratiile :). Prima zi a fost excelenta din punct de vedere al organizarii, un singur minus: in unele sali linoleumul a cam luat-o la vale, insa a fost alegerea conducerii Marriott, pentru a proteja mocheta din sali.

Am ramas placut surprins de faptul ca foarte multa lume m-a cunoscut si mai mult decat atat, am fost felicitat pentru parcursul de pana acum in lumea WELLNESS. Asta nu poate decat sa imi confirme faptul ca sunt pe cel mai bun drum si ca munca intensa incepe sa dea roade. Evident, nu ma opresc aici, dar apreciez fiecare incurajare si fiecare strangere de mana. Va multumesc!

Eu nu am prea avut timp de foto/video, va las cu un material energizant de Zumba, desi nu sunt eu un mare fan, Pedro a umplut sala de energie :).

Totusi, mai multe materiale gasiti pe:

HunkBody.ro
Dumitra.net
Pofticioasa.ro

Urmeaza inca o zi plina de vibratii pozitive. Ne vedem acolo!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Croods | Jack & uriasii

Esti membru Pure? Am ceva pentru tine!