in

Crosul GoSPrint – ediția 2

Crosul GoSPrint Ediția a II-a .

Aleargă pentru sănătatea ta! Aleargă pentru tine!

Tipografia GoPrint organizează ediția a II-a a Crosului GoSPrint în Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) (Intrarea din Str. Baba Novac – în dreptul fostului cinematograf Gloria) în data de 21 mai 2016, începând cu ora 09:00. Startul se va face la ora 10:30, cu o încălzire în prealabil de 30 de minute, iar traseul va avea 6.4 km și va fi compus din 2 ture de lac.

Evenimentul se adresează și în acest an tuturor persoanelor care doresc să promovăm împreună un stil de viață sănătos și activ alături de sportul de performanță și cel de masă.

Dacă ai între 18 și 55 ani și ești pasionat de sport, înscrie-te și tu în perioada 5 mai – 20 mai 2016 și vino alături de noi să spunem DA unui stil de viață sănătos.

Fiecare participant înscris și validat va primi din partea organizatorilor și a partenerilor evenimentului un pachet de participare ce va conține diferite produse precum și diploma de participare la eveniment.

Intră pe www.inscriere.goprint.ro și completează formularul!

Pentru mai multe detalii intră pe www.goprint.ro/regulament .

Taxa de înscriere:30 lei

Pentru grupuri se oferă discounturi în funcție de numărul participanților înscriși:

–  20% pentru 10 persoane

–  35% pentru minim 20 persoane

– 50% pentru minim 50 persoane

Ne vedem la start!

goprintcros

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 5 best ways to improve your squat

Înscrieri FBI (FullBodyIgnition) IUNIE