in

Cum am pierdut noaptea cu un smartphone

De ceva timp am minunatul Nokia N900 de care sunt mai mult decat multumit. Mi-am instalat eu niste aplicatii la inceput (strictul necesar) si l-am lasat asa “default”…

Pana azi-noapte, cand am zis “hai sa ma joc putin in ovi store sa vad ce mai gasesc”… Si am gasit! Mi-am instalat o multime de aplicatii si plugin-uri tari de tot, mai ales pentru mine, adica pentru retele sociale, foto/video, blog, chestii de convertit unitatile de masura… Plus mi-am pimpuit contactele, numele retelei afisat nu mai e Orange ci ValentinBosioc.com, imi arata viata bateriei exact, imi arata numarul ecranului activ, plus multe alte chestiute si chestiuni… Poate intr-o zi o sa fac o lista cu tot ce am instalat pe el. Sigur, am mai “rezervat” unele aplicatii misto pe care urmeaza sa mi le iau zilele urmatoare. Mentionez ca toate le-am luat din OVI STORE si toate sunt moca ma!

Asa, printre toate aplicatiile si site-urile si pluginurile si bookmarkurile pe care mi le-am setat, vreau sa va atrag atentia asupra unui site tare de tot, de care recunosc, nu am stiut pana acum :D. Este vorba despre Pixelpipe.

Pe scurt ce face el? E un “tool” de sharing pe jdemii de retele/site-uri/aplicatii. Vrei sa zici ceva si pe facebook si pe twitter si pe yahoo messenger in acelasi timp? Cu un click se poate. Vrei sa urci o poza pe retele sociale si pe blog? Cu un click se poate. Vrei sa urci video in contul de youtube dar si pe twitvid/facebook video si altele? Se poate ma, evident cu cun singur click.
Mareste poza ca sa vezi pe ce site-uri/retele iti face treaba dansul.

+ ca poti adauga cate servicii/site-uri vrei, poti sa selectezi care sa fie default enabled si care nu …Ce sa mai … e TARE MA!

Convinge-te si tu: PIXELPIPE.COM

Care stiai de el?

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

6 Comments

Leave a Reply
  • Pentru twitter am folosit/folosesc widgetul pentru N900 (Twitter for N900 – sau ceva de genu. Care iti pune pe desktop un widget simpatic, vezi real time twituri daca esti legat la net, daca nu iti reda din cache. e un widget care face de fapt legatura cu varianta de twitter mobil). Mai foloseam dabr.com o perioada. Am incercat cateva aplicatii din ovi store dar nici una nu a mers cum trebuie.

   Pentru facebook: la fel am incercat cacaturi de aplicatii care erau FAIL, in ultima vreme am folosit Facebook for N900 care e relativ asemanator cu twitter widget ala. Insa am pe unul din cele 4 desktopuri active si bookmark la facebook mobile.

   Iar de azi-noapte de cand am dat peste pixelpipe ala, ma joc cu el. Mi se pare tare de tot :D

   O sa public intr-o zi un “review” ca telefonul meu. La modu ce am instalat pe el si cum arata el in momentul de fata :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Am castigat 500 de euro-dolari?!

Exercitii pentru biceps: Flexii alternative cu gantere