in

Dan Blaj – Campion Național la culturism 2012

Despre Dan Blaj ați mai auzit aici pe site. Am avut un guest post de la el, intitulat “primul pas“. Îți recomand să îl citești dacă nu ai facut-o încă sau să îl recitești dacă vrei să îți împrospătezi memoria…

dan blaj

Astăzi vreau să vă povestesc puțin mai mult despre el. Campion Național la categoria 70 kg și Campion Absolut în cadrul Campionatelor Naționale de Culturism din 2012, Dan Blaj este un exemplu de perseverență și ambiție.

Sportiv de performanță, disciplinat în atingerea obiectivelor sale, Dan reușește să se plaseze pe podiumul campionilor. Practicând culturismul din anii de liceu, inspirat și îndemnat de tatăl său, rezultatele au început să apară. Cu toate că a cochetat și cu alte sporturi, culturismul rămâne cel mai îndrăgit dintre ele.

Iubitorii de culturism au auzit cu siguranță de Dan, deși prima pagină a ziarelor este destinată “sportului-rege”. Antrenamentele, nutriția și suplimentele au devenit un stil de viață pentru campion. Culturismul i-a oferit de-a lungul anului mai multe “daruri”, cele mai mari dintre ele fiind titlul de Campion Național Absolut și posibilitatea de a se autocunoaște.

Pentru a afla mai multe informații despre Dan Blaj, dar și despre programele sale de antrenament, nutriție și suplimente, poți intra la el pe site.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sucoterapia & fructe cu valoare terapeutica: AFINELE & SUCUL DE AFINE

Skoda Velo Challenge 2013