in

De ce să alegi FBI (FullBodyIgnition)?

Atunci când am creat conceptul de antrenament FBI (FullBodyIgnition) l-am creat cu un scop important: pe lângă transformarea corporală, să ofer oamenilor un stil de viață. De aceea, încă de la început am mers pe low profile, nu am marketat aproape deloc conceptul, nu am strigat tare că ofer rezultate uluietoare, că ofer transformări minune. Am lăsat rezultatele să vorbească, fără tam-tam prea mare. Repet: scopul principal a fost și este sănătatea, stilul de viață sănătos.

E plină piața de programe minune, de pastile de slăbit, de aparate care te curentează. Nu e treaba mea ce promit fiecare, treaba mea e să ofer rezultate sănătoase și echilibrate, care să dea un efect pe termen lung, pe viață!

Iată ce mesaj am primit azi de la una din participantele la grupul de FBI, în condițiile în care nu am fost deloc strict la alimentație, am mers doar pe schimbarea stilului alimentar din unul haotic în unul echilibrat și sănătos.

Cum ți-am promis, revin cu ceva concluzii după colaborarea noastră… O primă realizare este aceea că ai reușit să mă faci să mă țin de treabă, niciun abonament al meu, indiferent de sala la care mergeam nu a durat mai mult de 2 luni (cu indulgență). Iată câteva concluzii:

1. Pe cântar am dat jos 3,5 kg ( față de greutatea mea inițială)… poate să nu pară mult, dar e foarte încurajator pentru mine, deoarece am reusit să trec ”în jos” pragul psihologic de 60kg… Mi-e din ce în ce mai clar că atunci cand vrei să dai jos sănătos 5-6kg e cel mai greu…

2. În centrimetri am dat undeva între 4 și 5 cm (la curea)… Nu pare mult, dar se simte fantastic și se vede (cel puțin eu sesizez foarte bine diferența).

3. Schimbări au fost… și multe.. dacă în primele aprox 2 luni intram zilnic la cofetărie, ei bine acum dacă intru o dată pe săptămână… poate chiar mai rar. Dacă la început mâncam zilnic și desert la masa principală (mai ales seara) acum am început să pun deserturile ca gustare, sau dimineața la micul dejun… Nu-mi iese întotdeauna, dar văd progrese… Dacă înainte mâncam zilnic după cină, în pat, la televizor tot felul de cronțănele… acum am rărit mult acele zile… Și de obicei se întamplă când mă culc foarte târziu și trec mai mult de 3-4-5 ore de la cină… e clar că jurnalul meselor m-a ajutat foarte mult… nu mai zic de faptul că practic ma ”forțează” să mănânc din 3 în 3 ore, indiferent de situație.. și mai ales să-mi iau micul dejun..

Știu că mai am de muncă și la ceea ce mănânc efectiv și trebuie să recunosc că nu am tras foarte tare să țin un regim mai strict…

4. Aspectul pielii este clar îmbunătățit… Am un tonus mult mai bun și sunt mai pozitiva :)

5. Și nu în ultimul rând (poate ar fi trebuit sa încep cu asta)… nu mă mai doare spatele, ceea ce este suuuper bine.

Per total a fost o super experiență… care a adus schimbări bune în viața mea. FBI clar nu e un subiect încheiat…

Merci mult pentru colaborare, Valentin!

Îți doresc multe realizări de acum încolo și ținem legătura!

Raluca Gherman, participantă la edițiile de grup FBI (FullBodyIgnition)

raluca gherman

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Tăițeii instant: un pericol pentru sănătatea noastră!

    Muscle soreness