in

Desperados: Wild City Party (sau cum am speriat Bucurestiul)

Aseara am reusit sa ajung la Desperados Wild City Party, ultima petrecere de gen in Bucuresti, anul acesta.

Nu stiu cum a fost in alte parti si la alte petreceri dar mie mi-a placut. Wild mi s-a parut inca de la intrarea pe Candiano Popescu – trebuia sa excaladezi putin noroaiele ca sa ajungi la destinatie :). Am ajuns la Fabrica Electrica pe la un 22 fara ceva si m-am blocat cand am vazut cozile imense. Vorbisem inainte cu fratele Papen si el era deja intrat ca stia cum a fost la petrecerea de lansare si a venit mai devreme.

Nu am stat pe ganduri si conform instructiunilor primite pe mail de la Andra, am sunat fetele de la McCann – niste simpatice si dragute – si am intrat in posesia bratarei VIP si mi-am facut intrarea. Geamurile fabricii sareau exact ca alea de la masina cand bagi basu’ tare :). La intrare am fost intampinat de hostese sexy si bere Desperados…

Am ajuns in coltul bloggerilor si nebunia a inceput. Au curs berile – cu moderatie, chiar daca erau fara numar la dispozitia noastra. Unii din incinta ma filau si ma tot priveau… Am mers la ei pe sistemu’ “ce va uitati ma?!” si evident mi-au zis “nu stiu de unde sa te iau…ah ba stiu, esti tipu’ din videoclipul lui Guess Who”.

Buun, dupa ce am lamurit si astea am admirat Desperados Angels si am vazut fetele din tavan :), am zis sa merg sa fac o vizita si pe la Desperados Police… Acolo am intrat cu acelasi tovaras Papen… Politistele adjectiv ne rugau sa intram dupa gratii, noi refuzam =)) (le-am trollat putin). Ne-am luat catusele si am plecat..

Am continuat sa ne simtem bine pe muzica baietilor de la ROA… Ah la tatuaje si casatorie nu m-am bagat, pentru ca tatuajele mele reale sunt mai faine (!), iar de casatorit nu puteam, pen’ ca fata mea ma astepta acasa racita…

Cand am simtit ca tre’ sa sparg gasca sa merg spre casa, m-am gandit sa fac un experiment: petrecerea a fost aproape de statia de metrou Tineretului, eu stau aproape de metrou Brancoveanu. Am zis ca daca tot sunt alergator, sa merg acasa intr-o alergare usoara. Si de aici a inceput experimentul.

Mi-am tras gluga pe cap, catusele pe o mana (ca in filmele cu evadati) si am inceput sa alerg spre casa. Eram extrem de curios daca s-ar fi bagat cineva sa ma opreasca si sa ma ia la ceva intrebari (d’oh: tatuat, cu gluga in cap, si cu catusele la mana, seara, aleargand – nu e chiar imagine obisnuita). Am trecut in fuga pe langa o multime de taximetristi, am facut in asa fel incat sa se vada catusele atarnand la o mana – nici unul nu a schitat niciun gest. Am trecut pe langa oameni – s-au speriat, s-au dat la o parte din calea mea. Am trecut pe langa 2 echipaje de security – un BGS si mai ceva – nu au facut niciun gest, am trecut pe langa un birt cu terasa plina – degeaba…Si repet, am avut grija sa par real wild si bad boy – la modu’ ca paream scos din Prison Break :)).

Deci ce fac bucurestenii cand vad noaptea un evadat? Se prefac ca nu il vad si se feresc de el… Singurii care au avut ceva de obiectat au fost doi caini care s-au luat dupa mine, probabil din cauza ca alergam…

Una peste alta a fost minunat la Desperados Wild City Party si seara trebuia sa se incheie WILD ;).

Multumesc Andra si McCann PR pentru invitatie. Poza cu ingerasii am furat-o de la Auras.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

4 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 miscari, 15 minute: revitalizarea metabolismului

Eticheta din online