in

Dieta faimoasei actrițe Audrey Hepburn

Dieta faimoasei actrițe Audrey Hepburn

 

Cine ar fi crezut că cea mai frumoasă femeie a tuturor timpurilor, actrița Audrey Hepburn, mânca zilnic ciocolată și totuși avea un trup de invidiat. Cum este posibil?!

Fiul ei, Luca Dotti, dezvăluie secretele artistei în cartea “Audrey at Home. Memories of My Mother’s Kitchen”, publicată recent. Volumul cuprinde rețetele mâncărurilor ei preferate, dar și secretele siluetei celebrei actrițe.

 

Potrivit fiului său, vedeta din filmul Breakfast at Tiffany’s ținea o dată pe lună, mânca zilnic ciocolată și respecta o regulă de aur, aceea de a nu renunța niciodată la micul dejun , care era alcătuit numai din hrană sănătoasă.

În ziua ei de detoxifiere opta pentru iaurt și măr ras. Printre mâncărurile preferate ale artistei se găseau cartofii copţi, somonul la grătar și pastele. Cu toate că avea grijă să fie mereu în formă, Audrey Hepburn nu se abținea de la deserturile sale preferate. Plăcerile vinovate ale actriței constau în tablete de ciocolată, pe care le aveam mereu la îndemână și tortul de ciocolată cu frișcă, pregătit chiar de ea.

 

Pe lângă dieta simplă și sănătoasă alcătuită preponderent din fructe și legume, Audrey Hepburn făcea și mișcare, era mereu activă, cu toate că nu practica un sport anume. Adora plimbările lungi și să lucreze în grădină. Actrița a visat inițial să devină balerină, dar a fost respinsă. Cu toate acestea, vedeta și-a păstrat mereu o greutate constantă, nedepășind 46 de kilograme, exceptând perioadele de graviditate cu cei doi fii ai săi, Sean Ferrer și Luca Dotti.

 

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fructe și legume la grătar

Hammam sau baia turcească