in

Diete Ioana Ginghină

Ce diete de slăbit urmează actrița Ioana Ginghină

Vedeta se vrea suplă și se pregătește intens pentru proba costumului de baie

Vara se apropie și cu toții ne dorim să arătăm impecabil pe plajă și să întoarcem priviri pline de admirație. Dacă nu ne-am lucrat corpul intens la sala de fitness, pe timpul iernii, și n-am avut un regim alimentar echilibrat, cu siguranță primele semne de panică s-au instalat deja. Și cum e de așteptat, toată lumea dorește să scape de kilogramele nedorite ca prin minune. De cele mai multe ori se apelează la cure de slăbire draconice sau chiar la înfometare. Din păcate, rezultatele sunt de scurtă durată. Combinația dintre sport, alimentație sănătoasă, hidratare corectă și odihnă este cea mai indicată pentru o slăbire sănătoasă și corectă. (Principii pe care s-a bazat mereu site-ul de față)

Și, cum era de așteptat, vedetele au intrat deja la cură de slăbire. Iată mai jos la ce trucuri apelează actrița Ioana Ginghină pentru a scăpa de câteva kilograme și de a fi multumită de felul în care arată pe plajă.

“Curele mele de vară – varianta 1

Mai sunt câteva zile până la începerea verii, deci vine sezonul în care ne dezbrăcăm în costum de baie. Nimic nu e mai supărător decât atunci când ne uităm în oglindă și constatăm că nu suntem pregătiți pentru ….costumul de baie. Eu vă spun că nu voi lăsa lucrurile așa și mă pun pe treabă. Vara vine cu muuulte fructe și legume, așa că nicio cură nu va fi greu de ținut, ba mai mult sunt sănătoase, pline de vitamine și…gustoase. Cine nu iubește căpșunele și cireșele, care sunt atât de dulci ți fac atât de bine?

Așa că vă propun o cură de început de vară, care va ține 5 zile, în care vă garantez că veți slăbi, veți elimina apa din corp și veți avea o talie mai subțire.

Ziua 1 : mâncăm și bem fructe și sucuri de fructe

Ziua 2 : mâncăm și bem legume și sucuri de legume

Ziua 3 și 4 : mâncăm orez condimentat cu ce vrem noi și muuultă apă

Ziua 5: mâncăm și bem fructe și sucuri de fructe

După cum vedeți ea ține 5 zile, de luni pâna vineri, astfel că în weekend aveți voie să mâncați, însă nu mult ca să nu puneți tot la loc. Beți ceaiuri diuretice și în zilele de fructe nu evitați ananasul. Astfel veți face un drenaj blând și talia va scădea simțitor. Hai să fim suple vara asta și promit că revin și cu alte idei prin care să scăpam de celulită,” a scris vedeta pe blogul ei.

Și pentru că tot a venit vorba de inestetica celulită, venim în ajutor cu o soluție naturală și eficientă.

Tratamentul:- este eficient în combaterea pielii cu aspect de coajă de portocală

– elimină celulele moarte

– întărește epiderma

– hidratează pielea

– activează circulația sanguină

– favorizează eliminarea grăsimilor de pe anumite părți ale corpului (fese, coapse, șolduri)

Ingrediente ieftine și la îndemână pentru gomaj anticelulitic homemade:

– o lingură de zaț de cafea

– o lingură de ulei de măsline

Se amestecă într-un bol apoi se aplică pe zonele vizate și se masează ușor cu o mănușă, circular, activându-se astfel circulația sanguină. Se spală cu apă rece. Precizare: cantitățile pot fi mai mari, în funcție de nevoi, dar întotdeauna jumătate-jumătate.

Ce părere ai despre curele de vară pe care le urmează vedeta?

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ananasul

Smoothie proteic