in

Diva Hair: Top 5 antrenori de vedete

Ce frumos e când ai apariții în tot felul de publicații, deși nu ți-ai făcut niciun fel de PR, nu ai plătit apariții pe la diferite televiziuni și așa mai departe… E dovada clară că dacă îți faci treaba cum trebuie și nu te uiți în jur, ești apreciat pentru ceea ce faci, nu pentru ceea ce plătești.

Mulțumesc Diva Hair pentru onoarea de a mă trece pe aceeși listă cu Randy Orton în top 5 antrenori de vedete.

Ioana Petric si Alice Tudor sunt doar doua dintre figurile publice autohtone care au decis ca au nevoie de ajutorul lui Valentin Bosioc pentru a ajunge la un stil de viata sanatos, asa ca l-au trecut pe listele lor de antrenori de fitness de vedete.

Antrenorul de fitness a fost atras de domeniul sportului inca din tinerete. A incercat mai multe discipline, printre care se numara judo, box, aikido, rugby si fotbal. Cu toate ca in urma studiilor s-a specializat in inginerie, a preferat sa imbratiseze o meserie care initial a fost doar un hobby: aceea de antrenor de wellness. Clientii sai sunt multumiti de faptul ca Valentin a reusit sa creeze un concept nou, numit Full Body Ignition, care permite arderea unui numar mare de calorii.

Bosioc colaboreaza cu mai multe sali de fitness, dar se prezinta si la domiciliul celor care ii solicita serviciile. In plus, sfaturile sale nu lipsesc nici din mediul online, pentru ca are doua site-uri personale.

Citește tot articolul pe DivaHair.ro: Top 5 antrenori de fitness de vedeta

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toamnă incendiară la Wellness Show 2014

Antologia dietelor: dieta hipocalorică