in

Eu, Statham, Maximilian si cu mine

Azi (re)urmarind clipul lui Guess Who – Manifest m-am pus sa citesc comentariile de pe acolo… Printre multe mizerii gen “x au dat dislike pentru ca sunt fani Bieber” sau “Thumbs up pentru ca ti-am explicat sa joci snake direct pe video”, am vazut multe in care era discutat tatuajul meu ba ca e cu subliminal, ba ca scrie “Opium” si muuuulte altele… Insa unul mi-a atras atentia: “tipul de la secunda 0:46 seamana foarte bine cu Jason Statham (^_^)

Deci da :)). Daca pana acum mi s-a intamplat de N ori sa fiu confundat/comparat cu Maxi (fara sa exagerez, de foarte multe ori si nu doar in Bucuresti) si de vreo 2 ori cu unul din baietii de la Camuflaj, asta cu Jason Statham m-a terminat!

Asa ca nu am stat pe ganduri, m-am apucat de sapat in adancurile radacinilor mele (ce exprimare am avut) si am descoperit ceva ce m-a surprins! De fapt, Jason Statham s-a inspirat foarte mult de la mine si aplica tot felul de pozitii si figuri luate din viata mea, doar ca sa dea el bine pe ecran. Pai e frumos asa dom’le?

Mai jos las o galerie foto socanta! (click pe poze pentru marire)

steagstatham

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

15 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intrebare pentru pisicari si pisiciste :D

28!