in ,

Exercitii pentru piept: Fluturari cu gantere din culcat (plan orizontal)

Avem azi un episod nou-nout si cat se poate de fresh! Astazi mi-am propus sa explic foarte pe scurt un exercitiu tare fain pentru piept: Fluturari cu gantere din culcat / plan orizontal.

Inainte de toate, mentionez (inca o data) ca fitness/culturism este un sport cat se poate de deschis si fiecare dintre antrenori sau sportivi iti vor recomanda anumite exercitii, anumite programe, in functie de cum le e lor mai bine, cum simt ei ca intra mai bine. Daca se poate spune asa, culturismul este un sport destul de subiectiv.

Pentru antrenamentul meu de abdomene fa un click AICI. Daca ai intrebari despre sala/fitness/culturism/nutritie in general, te astept AICI. Programul meu actual de sala este ASTA.

Acestea fiind spuse: Exercitii pentru piept – Fluturari cu gantere din culcat in plan orizontal. Este un exercitiu simplu si usor de executat. Din pozitia culcat, inspirati, coborati ganterele folosind o miscare semi-circulara, expirati, reveniti in pozitia initiala. Lasati ganterele cat mai jos, astfel incat muschii pieptului sa fie intinsi la maxim. In timp ce coborati ganterele pastrati coatele putin indoite.

Atentionare speciala: folositi greutati potrivite, o greutate prea grea poate duce la accidentari grave, iar o greutate prea usoara nu va ajuta :)). Asadar, SPOR!

Pana saptamana viitoare, TRAGETI TARE!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

5 Comments

Leave a Reply
    • Corect, de aceea am precizat ca e foarte importanta alegerea greutatii potrivite. Cu o greutate potrivita poti sa intinzi muschiul pana la limita accidentarii :)

  1. Salut Valentin de ceva timp merg si eu la sala..2 luni…problema e ca pectoralul stang e o ideie mai mic ca dreptul..cum pot face sa fie egal ceva exercitii in pluss….ms astept raspuns

  2. salut Valentin am o intrebare pentru a dezvolta muschi mai repede este nevoie de o greutate maii mare la hatere sau pot face cu o greutate mai mica intr-un numar mai mare de exerciti
    te rog sami rasp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sa facem sa fie bine!

Trezirea la ora 5