in

FBI (Full Body Ignition) @ Body Mind Spirit Festival 14-16 februarie 2014

Anul acesta în perioada 14-16 februarie 2014 la Sala Palatului din București are loc ediția cu numărul XIII Body Mind Spirit Festival.

Sigur că ne vom vedea acolo cu FBI (Full Body Ignition) – free demo (demonstrația gratuită va avea loc in 15 februarie la ora 15 – vă mai țin la curent, voi avea nevoie de unii dintre voi). Mai jos, vă las cu câteva cuvinte despre eveniment.

Instrumente care pot schimba modalitatea ta de a gândi, de a simți și de a trăi

Body Mind Spirit Festival, cel mai complex eveniment de dezvoltare personală, aflat la cea de a XIII-a ediție, își deschide porțile în perioada 14-16 februarie 2014, la Sala Palatului din București.

Festivalul îți oferă posibilitatea de a-ți schimba modalitatea de a gândi, de a simți și de a trăi având ca rezultat o viață mai frumoasă, mai echilibrată, mai împlinită.

În cadrul festivalului poți găsi companii cu produse naturiste, cosmetice naturale, aparatură pentru sănătate de uz personal, medicina alternativă, hrană vegană, edituri cu publicații de profil, tratamente naturiste, centre de psihologie și dezvoltare personală, bijuterii exotice, îmbrăcăminte ecologică.

Conferințele festivalului au loc pe toată durata expoziției și dezbat teme de interes actual precum: tehnici de relaxare, managementul furiei, comunicare eficientă, limbaj nonverbal, creșterea încrederii în sine, rezolvarea situațiilor conflictuale, regăsirea echilibrului interior, acceptarea de sine, medicină energetica, amenajarea armonioasă a spațiilor de locuit și a birourilor, petrecerea timpului liber în natură, armonizarea cu tot ce ne înconjoară.

Festivalul atrage foarte mulți vizitatori și datorită manifestărilor artistice din cadrul acestuia precum: demonstrații de arte marțiale, demonstrații sportive, dans, muzică instrumentala și vocală, teatru, iluzionism, ceremonia ceaiului, aranjamente ikebana și multe altele.

Festivalul se desfășoară după următorul program:

– vineri 14 februarie între orele 12-18
– sâmbătă 15 februarie între orele 10-18
– duminică 16 februarie între orele 10-16.

Intrarea în cadrul festivalului este liberă. Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul oficial al evenimentului organizat de Centrul de psihologie și dezvoltare personală Body Mind Spirit.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Domnul BOSCIUC a luat măsuri!

Prim Ajutor în caz de degerături și hipotermie