in , ,

FBI – Full Body Ignition @ Uzina

Scurt și la obiect! Am ținut sesiuni de FBI în diferite săli și cu diferite ocazii. Unele au fost contracost, dar majoritatea au fost gratuite.

Cu toate astea, pentru următoarea sesiune de antrenament am pregătit ceva special, o locație cu totul și cu totul specială.

Am doar 10 locuri libere pentru cei care doresc o lună de antrenament HARD dar EFICIENT!

Spațiul destinat întregii transformări: Uzina. Este locația ideală pentru astfel de antrenamente.

afis-FBI-valentin-bosioc-uzina

Programul durează în primă fază o lună. Vei avea 30 de zile de transformare. Vom lucra de trei ori pe săptămână. Pe întreaga perioadă a programului vei beneficia de:

– măsurători preliminarii
– calcul necesar caloric zilnic
– calcul indice masă corporală
– calcul greutate ideală
– recomandare dietă – regim alimentar generalist – împărțirea pe macronutrienți (proteine, grăsimi, carbohidrați)
– antrenament propriu-zis semi-personalizat (având în vedere că e vorba de grup), orientat spre eficientizarea rezultatelor, care conține: încălzire, antrenament propriu-zis (poate fi sala de forță, aparate, accesorii, greutatea proprie a corpului, antrenament funcțional, antrenament de tip HIIT, Crossfit, Bootcamp, Tabata, Step, Fitball, Aerobic, Pilates, antrenament pe intervale, MMA), stretching
– consultanță motivațională și psihologică (inclusiv povești frumoase de viață)
– monitorizare permanentă
– consultanță 24/24
– bonus, ofer după prima sedință, fiecarui participant cartea pe care am scris-o “Calea spre un abdomen perfect” – care e despre sănătate și stil de viață sănătos.

Rezultate vei avea, trust me! O să îți placă atât de mult încât vei vrea să faci cel puțin trei luni :). Intră în primăvară cu o sănătate de invidiat (atât mentală cât și fizică) și multe kilograme pierdute în mod sănătos!

Persoanele care s-au înscris pentru ediția de martie, au locurile rezervate deja!

Începem înscrierile pentru ediția de aprilie:

– cost program 100 euro/ediție (12 ședințe)
– locul desfășurării Uzina (str. Pictor Gh. Petrașcu nr 2B)
– zilele desfășurării: luni-miercuri-vineri
– ora desfășurării: 21

Pentru înscrieri și mai multe detalii folosește formularul de mai jos sau trimite direct e-mail la FBI[at]ValentinBosioc.com.

Înscrie-te pentru a cere detalii

Nume:

E-mail:

Ai ceva de adăugat?:

O mica mostră:

fbigirls

uzina crossfit

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

17 Comments

Leave a Reply
  1. Salut Valentin , pe mine m-ar interesa sa lucrez cu tine timp de o luna pentru a vedea o transformare, dar problema este alta, din cate am vazut ne dati si un regim alimentar, daca noi nu avem bani sa tinem acel regim , cum o sa putem avea anumite rezultate in cele 30 de zile?

    • Salut! Va fi un program lunar, trei zile / saptamana si va fi contra cost. Pentru detalii te rog sa scrii pe adresa respectiva sau sa completezi formularul. Mersi!

  2. Unde anume ieste situata sala Cat ieste un abonament la sala aceasta Si cat ei ca instructor Ca vreau sa vin sa pun pe mine greutate pentru cas slab am doar 3 luni de sala si nu prea se cunoaste mare lucru astem un E-mail plizz

    • Buna! Din pacate vom avea pauza de o luna (ma casatoresc, sunt plecat din localitate/tara). Asa ca urmatoarea editie va incepe in iulie, voi anunta la momentul potrivit data exacta. Probabil va fi in 7 iulie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Antologia dietelor: dieta hipocalorică

Cum combinăm alimentele?