in

Flight (Zborul)

Zilele trecute a avut loc premiera filmului Flight. Eu din pacate nu am reusit sa ajung, dar am avut trimisi speciali si de data aceasta. Multumim frumos Oxygen PR pentru invitatie!

flight

Un pilot alcoolic care dupa o noapte de betie crunta piloteaza un avion cu 102 oameni la bord. Avionul o ia razna din motive tehnice, iar pilotul salveaza 96 de suflete printr-o manevra minune.

Chiar daca este construit pe drama prabusirii unui avion, filmul este mult mai mult decat atat. Cu Denzel Washington in rolul principal, Flight este unul dintre putinele filme din zilele noastre, care expune o problema grava a societatii intr-un mod realist si extraordinar. In centrul povestii este drama unui pilot dependent de alcool si cocaina.

In timpul anchetei realizate in urma accidentului, viata problematica a pilotului Whip Whitaker iasa la iveala si desi ajutorul vine din mai multe parti, acesta continua o batalie cu sine insusi si cu dependentele sale. Whip insista ca nimeni nu ar fi putut ateriza in conditiile in care el a facut-o si ca totul se datoreaza problemelor tehnice ale avionului. Desi este aproape dovedit ca era sub influenta alcoolului si a drogurilor, el este disculpat in ultimul moment, avand ca alibi o insotitoare de bord cu care acesta isi petrecuse noaptea precedenta zobrului si care murise.

Insa chiar in ultimul moment lucrurile iau o intorsatura neasteptata.. Va las pe voi sa o descoperiti. :)

Washington cu talentul lui fenomenal, scenariul incredibil de bun, coloana sonora (Joe Cocker, Bill Withers, etc), te poarta intr-un roller coaster emotional si fac din Flight un film pe care iti doresti sa-l vezi si a 10 a oara.

sursa foto.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Antrenor personal: Mitul antrenorului personal

Aditivi alimentari