in

Fuck Off,sunt nervoS!!!

NU INTELEG CEVA!!!. DACA EU,LA FEL CA MULTI ALTII,POT SA PUN LINK SI SA DAU CREDIT CELOR CE AU SCRIS CATE CEVA,SI EU AM PRELUAT,TOTAL SAU PARTIAL,ALTII DE CE NU O POT FACE?

ESTI PREA MARE?…..ESTI PREA VEDETA SA PUI LINK SPRE UN NEINSEMNAT CA MINE?NU VREAU SA DAU NUME DAR SUNT CONVINS CA SE STIE (SIMTE) PERSOANA RESPECTIVA!ORICUM PANA LA URMA MI-AI DEMONSTRAT ONCE AGAIN CA “LUPUL ISI SCHIMBA PARUL,DAR NARAVUL BA!”.SE VEDE CA ESTI DE LA buCUResti DE LA CAPITALA,SI ESTI PREA “JMEKER(A)” SI FUDUL(A) SA DAI CREDIT UNOR NEINSEMNATI DIN PROVINCIE!.

NU MAI AM CE SA ZIC…ASTA E!…DAR URAT DIN PARTEA TA!!!!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

5 Comments

Leave a Reply
  1. Eh….. nu are rost sa mai intru in detalii :| .Dar mi se pare foarte normal sa pui un cacat de link,sa dai credit celui(celei) de la care ai preluat ceva,right?
    Well,am gasit ceva la cineva (CHIAR NU MAI ARE IMPORTANTA),fara a-mi da credit (link ,orice) desi stiu 101% ca a preluat de la mine.Sincer nu stau in trimiterea respectivului(respectivei) spre mine…dar….NU E FRUMOS!
    Mai nasol e ca nu ma asteptam la persoana aceea,dar na….nu e tot timpul cum crezi,aparentele inseala!
    Chiar nu vreau sa dau nume,ca as crea divergente,discutii,fara nici un rost.Doar ca simteam eu nevoia sa ma descarc putin ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rihanna & Maroon 5 – If I Never See Your Face Again (videoclip)

Angelina Jolie va avea gemeni