in

Guardians of the Galaxy

Am fost aseară la avanpremiera filmului Guardians Of The Galaxy.

Băi, sincer, mi-a plăcut! Am fost la IMAX 3D și a meritat! Filmul, realizat de Marvel păstrează doar puțin din stilul consacrat Marvel.

Are de toate: acțiune, comedie (cât cuprinde) și poveste! O să îți aduci aminte cu plăcere de muzica anilor 80 și de casetofonul că căști – walkman. O sa vezi și cum sunt demontate miturile despre musculoși: un tip super mare, rău, musculos, care e foarte atent și corect în vorbire, contrar credinței populare că “dacă ai mușchi nu ai creier”.

Nu vreau să intru în mai multe detalii, însă îți recomand sincer să vezi filmul, dacă poți în format IMAX 3D. Sfat: stai în sală până la finalul finalului, căci filmul nu se termină când pare (dar ne-am obișnuit deja cu genul ăsta de terminări de filme).

Poate o să zici că nu am zis mai nimic de film, dar vreau doar să te fac curios, să mergi să îl vezi, nu să îți povestesc filmul!

Într-o nouă aventură de neuitat din Universul Marvel, pilotul inter-galactic Peter Quill (Chris Pratt), zis și Star Lord, fură o sferă de care este interesat și răufăcatorul Ronan (Lee Pace). Pentru a scăpa de cei aflați pe urmele lui, Star Lord se aliază cu o gașcă ciudată alcătuita din Rocket (Bradley Cooper), Groot (Vin Diesel), Gamora (Zoe Saldana), Drax the Destroyer (Dave Bautista), dar și alte specimene excentrice. Go and see the movie!

Mulțumesc pentru invitație Forum Film

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook verified page

FBI – FullBodyIgnition (înscrieri septembrie)