in , ,

FBI – FullBodyIgnition (înscrieri septembrie)

START ÎNSCRIERI FBI (FullBodyIgnition) septembrie! Deja ar trebui să știi ce înseamnă acest concept de antrenament și ce presupune el.

Ce e nou? Locația! Din septembrie ne vom antrena cu drag și spor la Costin Bucura Studio – care pot spune că arată senzațional! – link hartă.

Ce e vechi? Aceleași condiții ca și până acum:

– o ediție durează o lună – 12 ședințe/lună – 3 ședințe/săptămână – 45~60 minute/ședință
– zile de antrenament – LUNI-MARȚI-JOI
– ore de antrenament – 20

Pe întreaga perioadă a programului vei beneficia de:

– măsurători preliminarii
– calcul necesar caloric zilnic
– calcul indice masă corporală
– calcul greutate ideală
– recomandare dietă – regim alimentar generalist – împărțirea pe macronutrienți (proteine, grăsimi, carbohidrați)
– antrenament propriu-zis semi-personalizat (având în vedere că e vorba de grup), orientat spre eficientizarea rezultatelor, care conține: încălzire, antrenament propriu-zis (poate fi sala de forță, aparate, accesorii, greutatea proprie a corpului, antrenament funcțional, antrenament de tip HIIT, Crossfit, Bootcamp, Tabata, Step, Fitball, Aerobic, Pilates, antrenament pe intervale, MMA), stretching
– consultanță motivațională și psihologică (inclusiv povești frumoase de viață)
– monitorizare permanentă
– consultanță 24/24
– bonus, ofer după prima sedință, fiecarui participant cartea pe care am scris-o “Calea spre un abdomen perfect” – care e despre sănătate și stil de viață sănătos.
– periodic ieșim în aer liber la ședințe extra
– periodic organizăm concursuri între membri, cu premii constând în ședințe de personal training

Așa cum am menționat, deși ediția de august este în plină desfășurare, am dat startul înscrierii pentru septembrie, locurile fiind limitate la 10. Costul programului, la fel ca și până acum, 100 euro.

Pentru înscrieri lasă un comentariu aici sau trimite e-mail la FBI[at]ValentinBosioc.com.

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă. De asemenea, dacă te interesează provocările fitness-wellness, le găsești pe toate AICI.

Toate bune, spor(t) în toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

6 Comments

Leave a Reply
    • Aceeasi replica o lasi peste tot? Iti raspund si aici ca nu imi e deloc greu: Faptul ca programul lui Valentin Vasile e bine marketat, nu inseamna ca e primul si nici ca e cel mai bun. Sunt concepte diferite ce au la baza aceleasi principii. Dar total diferite! La fel ca Limitless exista si BodyUpgrade si Insanity si FBI (FullBodyIgnition) si Slabeste si P90X si multe altele.

      Te invit sa citesti cu atentie care e diferenta intre programe si concepte si apoi mai discutam. O seara buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Guardians of the Galaxy

Rețetele săptămânii