in

HipHop, DNB & Fight Fitness = Troy Dureh

Sa faci miscare de tipul fight fitness pe muzica drum and bass, in timp ce conducatorul clasei, instructorul, iti spune ce sa faci in versuri, mai exact o da pe rap, zicandu-ti ce sa faci… Cum suna?

Ca sa intelegi exact despre ce este vorba, trebuie sa participi la cel putin o clasa tinuta de Troy Dureh.

Troy Dureh @ Conventia Internationala de Fitness

Tipul mi-a deschis apetitul pentru group fitness, dar un group fitness altfel, unul energic, nebun si pe gustul meu! M-a facut sa particip la doua clase consecutive, deci inseamna ca a reusit sa ma convinga :). Este un britanic de numai 36 de ani, care face treaba asta de 19 ani. Prima lui prezentare pe o scena a fost la 17 ani.

Imediat cum am ajuns acasa de la Conventia Internationala de Fitness, am luat www-ul la cautat dupa Troy Dureh. De ce? Pentru ca dupa ce am stat de vorba cu el am ramas fascinat de tot ce face. Iti dai seama ca a combinat hiphop/rap cu fitness?! Cam ce combinatie mai castigatoare de atat putea fi, ca sa ma atraga in mrejele ei?

M-a fascinat asa de tare incat ma bate gandul serios sa imi iau certificare de la el. Uite numai o mica parte:

In fine, tipul e tare pe nisa lui, o nisa destul de mare, dar pe mine m-a agatat cu partea de combat fitness :). Daca esti curios sa afli mai multe despre el, il poti urmari pe twitter sau facebook (pagina | profil). Iti recomand sa nu il ratezi daca ai ocazia sa il vezi la o prezentare.

INCREASE THE POWER! HOW MANY, HOW MANY-MANY?!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

6 Comments

Leave a Reply
  1. Asa fac si eu de cand ma stiu. Folosesc genul Dance insa, pentru miscari mai standard si mai lejere.

    De 3 ani sa zic, m-am dat si pe dnb si am descoperit cat de util imi e in exercitii, insa o fac mai rar asta caci e foarte extenuant.

  2. Uite, in casa si nu numai, pe asa ceva cred eu ca se face un fitness bun. Are bitrate-ul potrivit pentru miscari energice, asemanatoare in ritm cu cele invatate cand eram mici, la scoala la ora de sport. http://youtu.be/Qg-nIAnUZwE

    Pe langa asta, mai sunt si alte ritmuri ceva mai lente, pentru alte categorii de exercitii sau chiar muzica rock, pentru a-ti da energie mare in anumite seturi, in functie de dispozitie si gusturi muzicale desigur…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Conventia Internationala de Fitness (3) 2013 la final

FBI – Full Body Ignition