in

Iar despre Chinezu…

Sau mai corect spuse despre o campanie Quickmobile care se petrece pe marele zid blog chinezesc.

Omu’ a fost contactat de cei de la Quickmobile pentru o campanie-concurs:

Este vorba de o campanie a celor de la quickmobile.ro adresată bloggerilor. Mecanismul de participare e simplu: intră pe quickmobile.ro, uită-te prin jdemiile de produse de acolo, alege unul care îți place de acolo, scrie pe blogul tău de ce îți place respectivul produs (cu link către produsul respectiv de pe quickmobile.ro, obligatoriu) și menționează undeva în postare (foarte important pentru ca eu să pot monitoriza cine și ce scrie mai ușor”, clar și răspicat, sintagma ”campanie Quickmobile”. Puteți scrie pe blogurile voastre până pe 24 martie seara, la 23.59 :)) Iar premiul, un iPad 2, după cum spuneam, va fi acordat prin tragere la sorți în data de 25 martie. Vom povesti despre detaliile astea mai tehnice mai încolo.

Desi cred ca multi s-au pus pe facut review-uri si alte nebunii care mai de care mai frumoase si mai experte, eu am ales sa scriu despre NOKIA E72 VIOLET. De ce? Pentru ca stiu ca este un telefon bun, cunosc multa lume care il are in posesie (in alte culori, evident) si pentru ca nu mi-ar sta deloc rau cu el.

Nu am pretentii la alte nebunii, Nokia asta e genial pentru ca e foarte bun si mai ales pentru ca e VIOLET. Toata lumea stie cat de legat sunt eu de culoarea violeta :D. Si de ce nu, daca in urma tragerii la sorti iau un iPad 2, treaba e si mai buna! Si de data asta ar fi pe bune, nu ca in mailul de demult :)).

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

2 Comments

Leave a Reply
 1. Cei de la quickmobile sunt seriosi sau NESERIOSI ?
  Am luat un telefon de la ei. Acasa am constatat ca desi e un telefon scump nu are meniu in limba romana (era un telefon facut pentru Africa!). L-am dus la service-ul lor ca sa imi puna meniul in romana. Dupa ce am vazut ca dureaza cam mult instalarea softului cu meniurile in limba romana le-am comunicat ca doresc sa le returnez telefonul, asa cum prevede legea.
  Surpriza insa: dupa ce a stat in service la ei 2 saptamani mi-au comunicat ca telefonul este zgariat si nu imi pot returna banii. Cand l-am predat era in perfecta stare (doar am procesul verbal de predare). I-am dat in judecata si acum astept sa decida instanta!. Asa ca: ATENTIE DACA CUMPARATI DE LA QUICKMOBILE ! Sper sa nu ajungeti si voi in instanta pentru a va recupera banii !

  • Cum s-a terminat procesul? Am auzit ca ai pierdut ca un leu. Pana la urma nu a fost asa cum ai zis tu , ca nu avea urme ci ca telefonul chiar era umblat in el cand ai incercat sa pui limba.
   Sa iti fie rusine ca arunci cu vorbe aiurea pe net cand tu de fapt esti un excroc.
   Romania nu are nevoie de oameni ca tine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CNA e doar pentru piesele in romana?

Vinerea Sportiva (5)