in

Înțepături în gambe

Înțepături în gambe – sunt convins că ai auzit de așa ceva. Fie ai pățit tu, fie cineva apropiat.

Aceste înțepături în gambe se pot confunda ușor cu crampele/cârceii și sunt produse de impulsurile declanșate spontan în mușchi de către ramificațiile nervoase de la nivelul gambelor.

Cauza poate fi un deficit de magneziu. Cel mai eficient mod de a le combate în faza acută: execută întinderi, fă stretching.

Ca remediu pe termen lung te poate ajuta o apă minerală cu conținut ridicat de magneziu, consumul de banane, produsele din făină integrală. De asemenea, poți încerca și suplimentele pe bază de magneziu.

Cu toate astea, dacă fenomenul se repetă frecvent, recomandarea mea e să consulți un medic.

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă.

Toate bune, spor(t) în toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trosnete în genunchi

Meniu de 1500 calorii