in ,

Killer Cardio inspired by FBI (Full Body Ignition)

Pentru azi ti-am pregătit un antrenament cardio super solicitant, inspirat din antrenamentele pe care le fac în cadrul FBI (Full Body Ignition).

E foarte important să te încălzești bine înainte și neapărat să te hidratezi! Scopul tău este să duci până la final întregul circuit. Ai nevoie doar de o coardă pentru sărit. Dacă ai bandă pentru alergat, o folosești, dacă nu, nu e obligatorie. De asemenea, la exercițiul pentru triceps ai nevoie de un mic obstacol, fie el scaun sau stepper sau orice altceva pe care să te sprijini pentru a executa exercițiul. La final e recomandat un stretching.

Acestea fiind spuse, îți urez succes! Click pe poza de mai jos pentru mărire!

killer cardio fbi

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă.

Toate bune, spor(t) în toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

13 Comments

Leave a Reply
  1. La partea cu hidratarea am o problema… daca beau apa dupa aceea “sare” in mine si mi se face rau. Care are putea fi rezolvarea? beau cam 3 guri si totusi …

  2. Sa inteleg ca tot antrenamentul consta in efectuarea exercitiilor din cele 3 poze fara oprire.
    Ceea ce vad nu e tocmai HIIT sau tabata traditional.E mult mai intens?Si nu dureaza prea mult, 40 minute atat de intense? :D
    Just askin’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alimentația după grupa sangvină: grupa AB

dieta grupa sangvină

Dieta după grupa sangvină