in

Kylie Minogue la Bucuresti

A venit,a concertat si a plecat,lasand in urma sa un val de discutii aprinse,parerea mea fara rost.In loc sa o respectam,mai ales ca a invins o boala grea si tot vine cu materiale noi si isi respecta fanii, si sa facem ce au facut francezii,unde si-a si inceput turneul X,noi romani fiind preferam sa aruncam cu noroi in adevaratii artisti,si comentam ca au facut showuri “slabute”.In loc sa le fim recunoscatori ca ne mai baga si pe noi in seama,cum am mai spus,cand o sa fim cel putin egali cu ei din toate punctele de vedere,din orice punct de vedere,atunci sa comentam.Pana atunci,”ciocu’ mic” :>.Vezi pe Monden.Info cum s-a desfasurat concertul din Bucuresti,si deasemenea vezi reactiile si discutiile pe aceasta tema.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

4 Comments

Leave a Reply
  1. kylie e kylie orice ar zice altii…peste tot la TV s-a spus ca a fost demential concertul…doar cine nu are ce face incepe cu critici negative..la ce fel de concerte fac artisti romani…pai de concertul lu’ kylie ar trebui sa fie multumiti pana peste cap…

  2. Asa e Myry,si culmea culmilor este ca tocmai “artistii” romani s-au gasit sa comenteze,ei,care daca ii pui sa faca live 2 ore,is lesinati 2 luni dupa asta,si bineinteles in cazul in care pot sa faca.Sunt foarte PUTINI dintre ai nostrii care chiar ar putea sa faca pe jumate din ce a facut Kylie ;)

  3. …comenturile de 2 bani nu ai nici o valoare :-))) cred ca nu avem dreptul sa o comentam pe kylie, care are in spate o cariere de 20 ani, KYLIE este un exeplu ptr asa zisele cantarete din shobizzul romanesc care de fapt sunt de fapt niste prostituate silicoanate, fara voce doar cu…. LOVE KYLIE si te mai asteptam . Un vechi fan de al tau de vreo 18 ani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cu si despre Paula Seling

Imi aduc aminte…remember the '90's…