in

Mosule, pe unde esti?!

Am spus public ca de Sarbatori si/sau de ziua mea imi doresc foarte mult unul din cele doua lucruri: un smartphone bun pe android si/sau o camera care sa filmeze HD, pentru ca vreau sa fac mai mult continut video pe blog, mai multe exercitii filmate, mai multe raspunsuri video…

Vreau sa ofer calitate cititorilor mei, fara sa fiu nevoit sa le dau mizerii de proasta calitate (vezi ultimele mele video). Si pentru ca e foarte posibil ca vre-un ajutor de-al mosului sa citeasca ce aberez eu pe aici, m-am gandit sa ofer un mic ajutor, un mic sfat :D.

Baietii de la F64 au de ceva timp “reducerile zilei”, asa ca daca urmariti cu atentie puteti sa luati cadoaiele la preturi mult mai ok, ca sa nu va certe nimeni ca ati dat prea mult pe o camera video (de exemplu).

Eu cred ca ar putea sa bage o reducere chiar la una dintre camerele care mi se potrivesc mie si care nici macar nu e foarte scumpa: GoPro HERO HD 960. Mi se potriveste de minune, mai ales ca eu ma consider un om activ ;).

Ca variante alternative, cei cu DARE DE MANA se pot arunca la un Samsung Galaxy S2 de exemplu, care e ceva mai scump, dar care face cam tot ce trebuie. Ma multumesc si cu un Samsung Galaxy ACE care e ceva mai ieftin dar e fain rau ca l-a primit a mea cado’ :D.

E? Ce ziceti? A ajuns dorinta mea unde trebuie?
Acest articol se inscrie in campania-concurs de la BlogalInitiative, dar sa stiti ca I REALLY NEED THOSE!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

2 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Din secretele nutritiei din intreaga lume

LA MULTI ANI, DRAGOSTEA MEA!